Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για την Κατερίνα Καραβάτου - Σε δύσκολη θέση ο Κρατερός Κατσούλης

Το έκανε γνωστό η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της

3 Οκτωβρίου 2022 19:17
Αποκάλυψη «βόμβα» για την Κατερίνα Καραβάτου - Σε δύσκολη θέση ο Κρατερός Κατσούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια ενδιαφέρουσα και απρόσμενη αποκάλυψη για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 3/10 η Φαίη Σκορδά, μέσα από την εκπομπή της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με την παρέα της συζητούσαν για τις φήμες σχετικά με την εκπομπή που λέγεται ότι θα παρουσιάσουν στο Mega η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε επίσης: Χωρισμός Κατερίνας Καραβάτου – Κρατερού Κατσούλη: Η αλήθεια, γιατί χώρισαν πραγματικά. Τρίτα πρόσωπα και ψίθυροι

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καραβάτου

Με αφορμή λοιπόν αυτό, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι στην ΕΡΤ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου ήρθε μια πληροφορία χθες το βράδυ ότι η Κατερίνα Καραβάτου θα είναι τελικά στην κρατική τηλεόραση. Αλλά κάποιοι λένε ότι δε θα είναι».

Τι είχε αποκαλύψει ο Κρατερός Κατσούλης για τα επόμενα βήματα της Καραβάτου

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Κρατερός Κατσούλης, μιλώντας για όλους και για όλα. Από τη συζήτηση δεν απουσίασε και η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, Κατερίνα Καραβάτου, για την οποία απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις για το επαγγελματικό της μέλλον, έδωσε όμως λεπτομέρειες για τη σχέση που έχουν με τα παιδιά τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τη διακοπή της περσινής της εκπομπής «Τι λες τώρα», παραμένει εξαιρετικά ασαφές το επαγγελματικό της μέλλον, για αυτό και όλοι προσπαθούν να εκμαιεύσουν έστω και την παραμικρή πληροφορία που μπορεί να τους αποκαλύψει το αν θα δούμε την Καραβάτου στο γυαλί την φετινή σεζόν. Μέχρι τώρα πάντως όλες της οι αναρτήσεις αφορούσαν τις στιγμές που πέρασε με τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει με τον Κατσούλη.

Είπε λοιπόν όταν ερωτήθηκε επί του θέματος στο «Πρωινό»:

«Έχω μιλήσει με την Κατερίνα. Το τι θα κάνει ή όχι δεν θα στο πω εγώ. Είναι κάτι που πιστεύω ότι θα πρέπει να ανακοινώσει η ίδια, όταν θεωρήσει ότι πρέπει…».

Ο Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψε και για το πως έχουν συμφωνήσει με την Κατερίνα Καραβάτου να μοιράζονται το που θα μένουν τα παιδιά τους. «Τα παιδιά, αυτό που έχουμε συμφωνήσει και αυτό που τηρούμε, είναι ότι πάμε βάσει των θέλω και των αναγκών, γιατί είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μένουν και μαζί μου», είπε.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share