Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φουσκώνει» από υπερηφάνεια για την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη: «Κάνει πράγματα που λες "ωχ μας έρχεται η υποκριτική"»

Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην επαγγελματική συνύπαρξή της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

3 Οκτωβρίου 2022 17:18
«Φουσκώνει» από υπερηφάνεια για την κόρη της η Βάσω Λασκαράκη: «Κάνει πράγματα που λες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη μίλησε πριν από λίγες ημέρες στο «MEGA Καλημέρα» για το «Μαίρη Μαίρη Μαίρη», την κόρη της που περνά στην εφηβεία και την επαγγελματική συνύπαρξή της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Το «Μαίρη Μαίρη, Μαίρη» είναι μια πολύ ωραία κωμωδία με 3 διαφορετικές γυναίκες. Απείχα για ένα διάστημα, το είχα ανάγκη, ήταν μια ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με το παιδί μου και να ζήσω τον άνδρα μου. Ήταν παράξενο το καλοκαίρι, περάσαμε κορωνοϊό, περάσαμε γαστρεντερίτιδα, είχαμε συμπτώματα long covid», ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

«Βόμβα» από Βάσω Λάσκάρακη: «Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δε συναντιόμαστε...»

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Νίκη Κώτσου και μίλησε για τη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη. Παράλληλα, αυτό είναι το «αγκάθι« στο διαζύγιό τους.

Φέτος συνεργάζεσαι τηλεοπτικά με τον πρώην σύζυγό σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη…

Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα.

Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share