Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν το έχει αποχωριστεί ποτέ: Το αντικείμενο που αποφάσισε να κρατήσει η Αθηνά Ωνάση και μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο

Είναι πάντα εκεί για εκείνη να της θυμίζει όσα έζησε...

3 Οκτωβρίου 2022 15:55
Δεν το έχει αποχωριστεί ποτέ: Το αντικείμενο που αποφάσισε να κρατήσει η Αθηνά Ωνάση και μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση έχει ξεπεράσει τις «πληγές» της από το παρελθόν, και δη το διαζύγιο με τον Αλβάρο, ο οποίος την οδήγησε σε μια κοινή τους ζωή πολύ σκληρή για εκείνη, φέρνοντάς τη στη θλίψη και μην παίρνοντας λίγα χρήματα στο τέλος.

Ξαναπατά στα πόδια της και μετά το κεφάλαιο του γάμου και του χωρισμού της έχει επικεντρωθεί στον εαυτό της και σε όλα εκείνα που την κάνουν χαρούμενη.

Το στίγμα στο σώμα της και το φυλαχτό

Πρόσφατα, το Secret ανακάλυψε την ύπαρξη ενός τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού της. Αυτό το μικρό και διακριτικό κινεζικό ιδεόγραμμα που στον κόσμο των τατουάζ «μεταφράζεται» ως «peaceful», δηλαδή γαλήνιος, ειρηνικός, ήταν μία ακόμα απόδειξη της ανάγκης της για ηρεμία και στροφή στον εαυτό της.

Αθηνά Ωνάση φυλαχτό

Η χρυσή κληρονόμος, ωστόσο, όπως αναφέρει το Secret, έχει μία ακόμα... αδυναμία. Ένας σταυρός - φυλαχτό κοσμεί τον λαιμό της σε ειδικές περιστάσεις, το τελευταίο διάστημα. Τον έχει μαζί της διαρκώς. Σπάνια θα τη δει κάποιος σε αγώνα ιππασίας χωρίς το φυλακτό της, ενώ ο φωτογραφικός φακός την έχει συλλάβει αρκετές φορές να τον φυλά λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει τον αγώνα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share