Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημέρα της κηδείας του – Πότε και που θα γίνει το τελευταίο «αντίο»

Ανατροπή!

3 Οκτωβρίου 2022 14:40
Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημέρα της κηδείας του – Πότε και που θα γίνει το τελευταίο «αντίο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 1 Οκτωβρίου ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από τη ζωή, στο νοσοκομείο «Ασκληπιείο Βούλας» όπου και νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Η είδηση του θανάτου του, όπως ήταν λογικό, σκόρπισε θλίψη στο Πανελλήνιο ενώ ο δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας, με σχετική ανακοίνωση εξέφρασε τη στεναχώρια του για τον χαμό του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και είχε συνεισφέρει σημαντικά στην πολιτιστική κληρονομιά της χώρας.

Μάλιστα, στην αρχική του ανακοίνωση ο κ. Θώδας έκανε γνωστό πως η κηδεία του Σταμάτη Κόκοτα θα γίνει δημοσία δαπάνη την Τρίτη 4/10.

Ωστόσο, με νέα ανακοίνωση, ο δήμαρχος Ζωγράφου γνωστοποίησε πως η ημέρα της κηδείας του αγαπημένου τραγουδιστή άλλαξε και τελικά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5/10 στο Κοιμητήριο Ζωγράφου στις 12.30 μ.μ.

Σταμάτης Κόκοτας: Άλλαξε η ημέρα της κηδείας του – Πότε και που θα γίνει το τελευταίο «αντίο»

«Λύγισε» η Άννα Βίσση για τον Σταμάτη Κόκοτα: «Τον αγάπησα πολύ, ήταν...»

Με τη μουσική που τόσο αγαπούσε ο Σταμάτης Κόκοτας θέλησε να τον αποχαιρετήσει η Άννα Βίσση η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του κατά το παρελθόν. Με την ευκαιρία δείτε τις άγνωστες πληροφορίες της ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια το βράδυ της Παρασκευής εμφανίστηκε στην μεγαλειώδη εκδήλωση για τη μέρα θετικής ενέργειας και αμέσως μετά «πέταξε» για Κύπρο όπου και θα έκανε live εμφάνιση στο Notes Live μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου.

Όταν έφτασε στην ιδιαίτερη πατρίδα της έπεσε να κοιμηθεί και έτσι έμαθε πολύ αργά την είδηση ότι είχε φύγει από τη ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας.

Μάλιστα είχε γίνει γνωστό ότι ο τραγουδιστής είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνισή του πριν πεθάνει σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση.

Κάτι που φυσικά ήλθε στη μνήμη της Άννας η οποία με τη σειρά της θέλησε να αποχαιρετίσει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο τον «βασιλιά» όπως τον αποκάλεσε του ελληνικού τραγουδιού.

Σε κάποιο σημείο λοιπόν της χθεσινοβραδινής της εμφάνισης στην Κύπρο, αφού μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον Σταμάτη Κόκοτα όπως τον είχε γνωρίσει εκείνη μέσα από τη συνεργασία τους, θέλησε να τραγουδήσει στο κοινό ένα αγαπημένο τραγούδι από το ρεπερτόριό του που φυσικά θα συνεχίσει να ακούγεται για πολλές γενιές ακόμα. Η Άννα Βίσση συγκινημένη λοιπόν ερμήνευσε το «Ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό» που πάντα της άρεσε να το ακούει από τη φωνή του.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share