Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Κατερίνα Καινούργιου: Το επίμαχο σχόλιο για το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του πρώην της

Τι δήλωσε;

3 Οκτωβρίου 2022 11:14
Το «φυσάει και δεν κρυώνει» η Κατερίνα Καινούργιου: Το επίμαχο σχόλιο για το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του πρώην της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί οι φήμες να ήθελαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να παντρεύονται παραμονές των Χριστουγέννων, όμως τελικά το ζευγάρι είχε άλλα σχέδια. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν χθες, Κυριακή 2/10, στο Δημαρχείο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μοιράστηκαν, δηλαδή, αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις τηλεοπτικές κάμερες. Έτσι ακριβώς όπως είχαν επιλέξει να κρατήσουν τόσο καιρό μυστική και την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας.

Η Κατερίνα Καινούργιου, που υπήρξε ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για δύο και πλέον χρόνια στο παρελθόν, δεν έκρυβε τη χαρά της για την χαρά του πρώην αγαπημένου της.

«Να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον και με το καλό και το μωράκι τους να έρθει. Βλέπετε είμαστε large και μόλις άκουσε η Κωνσταντίνα πως είναι η κάμερα της εκπομπής μας, μας μίλησε. Εκεί δίπλα είναι και το μαγαζί του Βασίλη, όχι δεν ήμουν εγώ κουμπάρα, είπαμε», είπε χαρακτηριστικά η Καινούργιου.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά τις φήμες

Όλο το καλοκαίρι γινόταν λόγος για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά και για τις πόζες που έπαιρνε στο Instagram, για να κρύψει τεχνηέντως τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ναι, η 34χρονη παρουσιάστρια μπορεί να ήθελε να νιώσει ασφάλεια, να περάσουν οι πρώτοι μήνες της κύησης και μετά να ανακοινώσει το ευχάριστο γεγονός στο ευρύ κοινό. Όπως και συνέβη.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share