Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σούσουρο με την Χριστίνα Παππά - Η δήλωση για τους ηθοποιούς που προκάλεσε αντιδράσεις (video)

"Αν είσαι νέο παιδί και θες να το κάνεις..."

3 Οκτωβρίου 2022 11:06
Σούσουρο με την Χριστίνα Παππά - Η δήλωση για τους ηθοποιούς που προκάλεσε αντιδράσεις (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το σάλο που προκλήθηκε προ ημερών με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, ο οποίος ζητούσε ηθοποιούς να συμμετέχουν σε παραγωγή χωρίς να πληρωθούν, μίλησε η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και τη Χριστίνα Πατσιώκα.

«Το εγγονάκι εννοείται ότι θα το κακομάθω όσο μπορώ! Όπως και να έλεγαν το μωρό, θα του έλεγαν αδυναμία. Η Άννα είναι ένα πλάσμα πονεμένο και χαρισματικό, την θαυμάζω», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά με αφορμή τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια.

Η Χριστίνα Παππά είπε επίσης: «Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώσει, δεν είναι κακό αυτό αν είσαι νέο παιδί και θες να το κάνεις για την εμπειρία. Εμένα αν μου λέγανε να κάνω κάτι αφιλοκερδώς θα το έκανα».

Πρεμιέρα με τσιρίδες και υστερίες στο "Asia Express" - Το επικό σκηνικό με την Χριστίνα Παππά και τον γιό της (video)

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 30/9 το Asia Express, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη με το καλημέρα μάλιστα να εκπλήσσει τα 9 ζευγάρι και να τους ανακοινώνει πως ξεκινάει εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι και όχι την επόμενη μέρα, όπως εκείνοι νόμιζαν.

Ένα από τα πιο απολαυστικά ζευγάρι είναι ασυζητητί η Χριστίνα Παππά με τον γιο της, Δημήτρη, ο οποίος πριν μερικές μέρες έγινε για πρώτη φορά ο μπαμπάς...διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share