Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Κατέρρευσε ο Νίκος Βερλέκης: «Η Ειρήνη Παπά τον τελευταίο καιρό δεν...»

Τι εξομολογήθηκε;

3 Οκτωβρίου 2022 10:55
Κατέρρευσε ο Νίκος Βερλέκης: «Η Ειρήνη Παπά τον τελευταίο καιρό δεν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον θάνατο της Ειρήνης Παπά αναφέρθηκε ο Νίκος Βερλέκης σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» ο ηθοποιός σχολίασε την απώλειά της, αλλά και το γεγονός ότι δεν πήγε κόσμος στην κηδεία της.

«Ήταν μια χρονιά που έφυγαν από τη ζωή πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι. Τώρα η Ειρήνη Παπά ίσως έπρεπε να “φύγει” πια, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν ήταν πολύ καλά. Η κηδεία της δεν έγινε στην Αθήνα αλλά κάποια χιλιόμετρα μακριά, μπορεί κάποιοι συνάδελφοι να είχαν τις υποχρεώσεις και τις δουλειές του. Όποιος είχε τη ψυχική ανάγκη να είναι εκεί, ήταν εκεί» είπε ο Νίκος Βερλέκης.

Δείτε το βίντεο

Λίγες μέρες πριν, ο Νίκος Βερλέκης μοιράστηκε τις μνήμες του από τη σχέση που είχε με την αείμνηστη ηθοποιό.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» δήλωσε: «Η συναισθηματική μας σχέση είναι γνωστή σε όλους πλέον. Με αυτόν τον άνθρωπο έζησα πολύ ωραία χρόνια. Ακόμα και μετά το τέλος της σχέσης μας, παραμείναμε στενοί φίλοι. Μου έχουν μείνει οι καλύτερες αναμνήσεις από εκείνη».

«Ήταν μια μεγάλη και επιδραστική προσωπικότητα. Μια τολμηρή, απόλυτη και δυναμική γυναίκα. Δεν χαριζόταν πουθενά. Ο Μανούσος Μανουσάκης το ξέρει αυτό. Οι δυο τους έμεναν στην ίδια πολυκατοικία, στην οδό Ξενοκράτους κι είχαν καλή σχέση. Ήταν θεία κι ανιψιός, φίλοι και καλλιτέχνες. Η τέχνη δίνει χαρά κι ενώνει», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share