Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν άντεξε η Σία Κοσιώνη: «Κάρφωσε» τον Νίκο Ευαγγελάτο - «Ανήκουμε σε διαφορετικές σχολές...»

«Θα συνιστούσε πρόβλημα...»

3 Οκτωβρίου 2022 08:56
Δεν άντεξε η Σία Κοσιώνη: «Κάρφωσε» τον Νίκο Ευαγγελάτο - «Ανήκουμε σε διαφορετικές σχολές...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη είναι μια από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που βρίσκονται στην επικαιρότητα, τόσο για την προσωπική της ζωή, όπου ζει μια ευτυχισμένη οικογενειακή γαλήνη με τον σύζυγό της Κώστα Μπακογιάννη και τον γιο τους, Δήμο, όσο και για τις... επαγγελματικές της υποχρεώσεις κυρίως λόγω εκλογών!

Σας είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν με ποιον διάσημο Έλληνα ήταν παντρεμένη η παρουσιάστρια, πριν τον νυν Δήμαρχο Αθηνών! Μάλιστα πριν γνωρίσει τον Κώστα Μπακογιάννη είχε δώσει μια πολύ ωραία συνέντευξη για την ζωή της και είχε αποκαλύψει τα πάντα!

Για τον Νίκο Ευαγγελάτο δηλώνει:

"Έχω περάσει από διάφορα στάδια. Με άλλους ταίριαξα, με άλλους όχι. Δεν έχει με όλους την ίδια χημεία, ούτε ήταν όλοι έτοιμοι εξαρχής να με εμπιστευτούν. (..) Με τον Νίκο δεν έχω τίποτα να χωρίσω. Κάνε την δουλειά που του ανατέθηκε να κάνει κι εγώ τη δική μου. Έχουν γραφτεί τέρατα, αλλά σε διαβεβαιώνω ότι αυτά τα χρόνια που είναι στον ΣΚΑΙ μεταξύ μας δεν έχει υπάρξει το παραμικρό επεισόδιο. Τον σέβομαι κι με σέβεται. Ανήκουμε σε διαφορετικές σχολές αλλά αυτό θα συνιστούσε πρόβλημα μόνο αν έπρεπε να συνεργαστούμε άμεσα. Από την στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει, δεν υπάρχει και αντικείμενο κόντρας".

Νίκος Ευαγγελάτος σία Κοσιώνη

Καμία σχέση: Έτσι ήταν η Σία Κοσιώνη 16 χρόνια πριν στο πρώτο δελτίο του ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες παρουσιάστριες, με την ίδια να γράφει την ιστορία του σύγχρονου ΣΚΑΪ μέσα από το δελτίο ειδήσεων, αλλά και της ηγεσίας της στην ενημερωτική ομάδα του σταθμού.

Η Κοσιώνη άρχισε τη σταδιοδρομία από τη Θεσσαλονίκη στην ραδιοφωνία, στην τηλεόραση και στον Τύπου. Στην Αθήνα, από τις πρώτες της συνεργασίες ήταν με την δημοσιογράφο Άννα Παναγιωταρέα στην εκπομπή «Ουδείς Αναμάρτητος» της ΕΡΤ. Παράλληλα παρουσίαζε πολιτικά δελτία ειδήσεων στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperSport FM (νυν BwinΣΠΟΡ FM 94.6).

Η επόμενή της συνεργασία ήταν με την Εφημερίδα SportDay, όπου ανέλαβε τη στήλη Media. Εκείνη την περίοδο είχε συνεργασίες και με τα περιοδικά Active και Athens Voice.

Η αρχή στον ΣΚΑΪ και το πρώτο της δελτίο

Τον Μάρτιο του 2006 άρχισε να εργάζεται στον όμιλο του ΣΚΑΪ. Αρχικά πραγματοποιούσε ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και εκπομπές στο ραδιόφωνο ΣΚΑΪ 100.3. Από τον Σεπτέμβριο του 2006 ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, με την ίδια να μας παρουσιάζει την πρώτη της μετάδοση.

Η Κοσινη, φυσικά, ήταν τότε εντελώς διαφορετική. Με μακρύ μαλλί και νεότερη σε αντίθεση με το στυλ «Σιδηράς Κυρίας», που έχει υιοθετήσει με την κοντή κώμη σήμερα, αν και η φετινή σεζόν δεν πορεύεται πολύ καλά.

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share