Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Με την αγάπη που μου έδειχνε...»: Η σπάνια εξομολόγηση του Νίκου Ευαγγελάτου για τον πατέρα του

«Έφυγε» από τη ζωή πριν έναν χρόνο

3 Οκτωβρίου 2022 08:26
«Με την αγάπη που μου έδειχνε...»: Η σπάνια εξομολόγηση του Νίκου Ευαγγελάτου για τον πατέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες είχε βιώσει πριν έναν χρόνο ο Νίκος Ευαγγελάτος, καθώς είχε “φύγει” από τη ζωή ο πατέρας του, Χαράλαμπος Ευαγγελάτος. Με την ευκαιρία δείτε άγνωστες λεπτομέρειες της γνωριμίας του με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από τον δημοσιογράφο, ο οποίος αποχαιρέτησε τον πατέρα του με ένα κείμενο στο προσωπικό του σάιτ.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος παρά τον χαμό του πολυαγαπημένου του πατέρα είχε πάει τότε κανονικά στο πόστο του, στην εκπομπή Live News. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο δημοσιογράφος δέχτηκε συλλυπητήρια από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος εξήγησε πως επέλεξε να βρίσκεται στην εκπομπή, γιατί είναι κάτι που θα ήθελε και ο πατέρας του. “Ξέρω πάρα πολύ καλά επειδή έτσι με μεγάλωσε ότι θα μου το επέβαλε. Με τον καλό τρόπο και με την αγάπη που μου έδειχνε θα μου έλεγε ότι πρέπει να είμαι εδώ, γι’ αυτό είμαι εδώ.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Σοκάρει η Τατιάνα Στεφανίδου για τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Δεν μπορούσε να περπατήσει και...»

Πριν αρκετά χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου είχε πάρει συνέντευξη από την ηθοποιό Άντα Λιβιτσάνου η οποία είχε βρεθεί στην εκπομπή «Μίλα». Εκεί, αναφέρθηκε στον καρκίνο του θυρεοειδούς που είχε τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει με θεραπεία αλλά και βελονισμό. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για το γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τότε η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που είχε προκύψει στον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, ο Νίκος Ευαγγελάτος αντιμετώπιζε μεγάλο θέμα με τη μέση του και τον βοήθησε πάρα πολύ κι εκείνον ο βελονισμός.

Στεφανίδου Ευαγγελάτος γήπεδο

«Μεγάλη ιστορία ο βελονισμός. Ο άντρας μου έμεινε από τη μέση του, δεν μπορούσε να περπατήσει και τον έσωσε ο βελονισμός», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του Λοιπόν ο δημοσιογράφος είχε καθηλωθεί στο κρεβάτι και δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί, ούτε να περπατήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share