Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Άντζελας Δημητρίου: «Με τον γαμπρό μου είμαστε...»

Τι εξομολογήθηκε για τη σχέση τους;

3 Οκτωβρίου 2022 08:03
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Άντζελας Δημητρίου: «Με τον γαμπρό μου είμαστε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την περίοδο της καραντίνας η Άντζελα Δημητρίου ήταν κλεισμένη στο σπίτι μαζί με την κόρη της και τον γαμπρό της, τη μαμά της και την οικιακή βοηθό τους, απολαμβάνοντας αυτό τον ελεύθερο χρόνο φροντίζοντας την οικογένεια της και δημιουργώντας στην κουζίνα. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για τη θυελλώδη σχέση της με τον Στηβ Κακέτση.

Η τραγουδίστρια τότε είχε μιλήσει στο Πρω1νό και στην Φαίη Σκορδά για την καθημερινότητά της που έχει αλλάξει και τα όσα περιλαμβάνει αυτή η νέα συνθήκη:

«Τώρα με αυτό που συμβαίνει, ήρθαμε ακόμα πιο κοντά με το παιδί μου. Με τον γαμπρό μου και με την κόρη μου είμαστε φιλαράκια, τα λέμε όλα.», ανέφερε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μίλησε με επίσης μεγάλη τρυφερότητα για την μητέρα της που είναι μαζί τους και είναι μεγάλη σε ηλικία:

«Μου αρέσει που είμαι στο σπίτι και βλέπω τη μητέρα μου. Είναι μια γυναίκα μεγάλη που ανήκει σε ευπαθή ομάδα. Είναι 90 χρονών και πρέπει να την φροντίζουμε, να την αγαπάμε, για να την έχουμε όσο μπορούμε», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Απολαύστε τη:

Φώτης Λιόσης: Αυτός είναι ο γοητευτικός γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου (photos)

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, Φώτη Λιόση, και έχει επιλέξει να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2017 μετά από δέκα χρόνια σχέσης, με την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας να δηλώνει: «Είμαστε μαζί πάνω από δέκα χρόνια. Μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δοτικός, αποφασιστικός κι εργατικός! Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αρραβωνιασμένοι έξι χρόνια»

Δείτε επίσης: Απογοητευμένη η Άντζελα Δημητρίου: «Πληγώθηκαν τα παιδιά μου από δύο απαίσιους πατεράδες»

Φώτης Λιόσης Άντζελα δημητρίου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share