Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Μου το έχουν πει ότι είμαι χοντρή – Έτσι όπως έγινες τι να σε κάνω» (video)

Άκρως αποκαλυπτική!

2 Οκτωβρίου 2022 20:53
Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Μου το έχουν πει ότι είμαι χοντρή – Έτσι όπως έγινες τι να σε κάνω» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου Γεια σου, όπου και αναφέρθηκε στους λόγους που απέχει σήμερα από την τηλεόραση.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Αισιόδοξη ξανά η Καίτη Φίνου μετά τη περιπέτειά της - "Επιτέλους κλείνει ένα κομμάτι της ζωής μου που..."

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε πως μένει εκτός, χωρίς αυτό να είναι δική της επιλογή, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί στα κιλά της και τα σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς για την εμφάνισή της.

«Το ότι δεν βρίσκομαι πουθενά δεν είναι δική μου επιλογή και το ξέρουν όλοι! Το έχω πει, έχω κάνει και μόνη βίντεο στο Instagram… Παιδιά, εγώ εδώ είμαι! 33 σίριαλ έγιναν, 33! Γιατί; Είμαι των 80s; Θέλω να μάθω το γιατί απ’ όλους όσους παίζουν σε σίριαλ», είπε αρχικά η Καίτη Φίνου.

Όσο για τις αλλαγές της από τα 80s μέχρι και σήμερα, η ηθοποιός ανέφερε: «Φορούσα βλεφαρίδες, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Φορούσα παγιέτες που ήταν η μόδα, αλλά μήπως τώρα δεν φοράνε; Γιατί είμαι χοντρή; Μου το ‘χουν πει! Μου έχει πει γνωστός θεατρικός παραγωγός, «έτσι όπως έγινες»…Έτσι, λέει, με έμαθαν » πρόσθεσε, επίσης, η Καίτη Φίνου καλεσμένη στη Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share