Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Το μεγάλο μυστικό του Τόλη Βοσκόπουλου: «Ετοιμαζόταν να...» - Η λανθασμένη ενημέρωση στην Άντζελα Γκερέκου

Τι συνέβη λίγο πριν «φύγει» από τη ζωή;

2 Οκτωβρίου 2022 16:19
Το μεγάλο μυστικό του Τόλη Βοσκόπουλου: «Ετοιμαζόταν να...» - Η λανθασμένη ενημέρωση στην Άντζελα Γκερέκου
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξαφνικά πέρσι το καλοκαίρι και χωρίς κανείς να το περιμένει, ανέβηκε στον ουρανό το λαμπερό «αστέρι» του Τόλη Βοσκόπουλου βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του και όλους όσοι τον λάτρεψαν μέσα από τα τραγούδια του. Ποια είναι η τραγική ειρωνεία γύρω από το θάνατό του. Παράλληλα, αυτή ήταν η γυναίκα «αγκάθι» που πέρασε από τη ζωή του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.grο αγαπημένος τραγουδιστής αισθάνθηκε αδυναμία και αναπνευστική δυσχέρεια, δεδομένου ότι ταλαιπωρούνταν από χρόνια αναπνευστικά προβλήματα. Προκειμένου να γίνει έλεγχος της κατάστασής του έφυγε από το σπίτι, περιποιημένος και κομψός όπως πάντα και κατευθύνθηκε, με ασθενοφόρο, προς 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας όπου βρίσκονταν οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Βοσκόπουλος Γκερέκου
EUROKINISSI

Έγινε η εισαγωγή και δόθηκε εντολή να υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να έχουν μια πλήρη εικόνα της κατάστασή του ενώ παράλληλα έλαβε και την απαραίτητη αναπνευστική υποστήριξη. Ένα αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί στο παρελθόν, όταν νοσηλεύτηκε και πάλι στο ίδιο νοσοκομείο.

Οι γιατροί, ωστόσο, είχαν ενημερώσει την σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την πολυαγαπημένη τους κόρη Μαρία πως ο Τόλης Βοσκόπουλος θα μπορούσε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του. Η καρδιά του όμως τον πρόδωσε. Το σοκ για τις δύο γυναίκες της ζωής του ήταν τεράστιο, καθώς δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση αυτή την τραγική κατάληξη.

Το ζήτησε λίγο πριν πεθάνει: Η κρυφή επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου και η αντίδραση της Μαρίας και της Άντζελας Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτέλεσε διαχρονικά ένα μεγάλο είδωλο του λαϊκού τραγουδιού και όχι μόνο, «σφραγίζοντας» μια ολόκληρη σπουδαία εποχή πίσω του με τον χαμό του.

Ο θάνατος του «Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού» προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου τον αποχαιρέτησαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Τα πρόσωπα και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Η επιθυμία του Βοσκόπουλου και η... παρεξήγηση για την κηδεία

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε αρκετές ώρες με την κόρη του, στην οποία – όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time» – είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία, η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη, με την ίδια πάντως να προκαλεί αίσθηση μιλώντας για τη μητέρα της.

Παράλληλα, η Άντζελα Γκερέκου μετά την κηδεία του τραγουδιστή θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους και αναφέρθηκε και στα έξοδα της κηδείας. «Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α’ κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share