Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικές ώρες για την Άντζελα Δημητρίου: «Έκανα τέσσερα χειρουργεία, δεν μπορούσα να...»

Τι εξομολογήθηκε για την περιπέτεια της υγείας της;

2 Οκτωβρίου 2022 14:56
Τραγικές ώρες για την Άντζελα Δημητρίου: «Έκανα τέσσερα χειρουργεία, δεν μπορούσα να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου είχε μιλήσει στη Φαίη Σκορδά και στο Πρω1νό πριν καιρό για το πως της έχουν φερθεί όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο τραγούδι. Η ίδια δήλωσε ότι προτιμά να ασχολούνται με την καριέρα των 40 χρόνων της παρά με την προσωπική της ζωή σε οποιαδήποτε έκφανση και αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που είχε με την υγεία της καθώς χρειάστηκε να αφαιρέσει πολύποδες από τις φωνητικές χορδές της. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε για τη θυελλώδη σχέση της με τον Στηβ Κακέτση.

«Θέλω να ασχολούνται πιο πολύ για να 40 χρόνια της καριέρας μου. Επιτέλους να σεβαστούν αυτό το όνομα που έχει αφήσει μεγάλες επιτυχίες και έχει τη δυνατότητα φωνητικά να αφήσει και άλλες. Η φωνή μου είναι καλύτερη τώρα. Έκανα τέσσερις πολύποδες. Και δύο μήνες δεν έκανα ούτε «α» και μετά ξεκίνησα στο «Έναστρον». Με βοήθησε φωνητικά η Έλενα Πατρόκλου που κάνω φωνητική ακόμα και τώρα και την ευχαριστώ πολύ. Αισθάνομαι άλλως άνθρωπος!», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Κι όμως το είπε: Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε πόσα χρόνια έχει να κάνει σ@ξ

Αρκετοί είναι οι άνδρες, που έχουν περάσει από τη ζωή της Άντζελας Δημητρίου, με την ίδια να έχει κληθεί αρκετές φορές να απαντήσει για όσους έχουν θεαθεί στο πλευρό της.

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει προβεί κατά καιρούς σε διάφορες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, όπως για τις εκτρώσεις που έχει κάνει, οι οποίες είναι πάνω από 10, καθώς ένας από τους συντρόφους που είχε δίπλα της δεν ήταν έτοιμες για τέτοιου είδους ευθύνες.

Δείτε επίσης: Άντζελα Δημητρίου: «Κάρφωσε» τον πρώην άντρα της για απιστίες - «Έτρεχα στους γιατρούς μόλις διαπίστωνα ότι πήγαινε με άλλη...»

Άντζελα Δημητρίου

Σε μία από τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της πριν τρία χρόνια, η «Λαίδη» δε δίστασε να αναφέρει το πόσα χρόνια απέχει από το σεξ.

Η Άντζελα Δημητρίου είχε δηλώσει στον Πέτρο Κωστόπουλο αποκάλυψε ότι έχει να κάνει σεξ τρία ολόκληρα χρόνια.

«Πόσα χρόνια έχεις να κάνεις σεξ; Tρία; Ψευτρόνι!», τη ρώτησε με χιούμορ ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Εγώ δεν λέω ψέματα. Σου το ορκίζομαι. Δεν σου κάνω πλάκα», απάντησε η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού.

«Εσύ;», τη ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Εγώ ναι! Δηλαδή, δεν το κατάλαβα; Να σου πω έχουμε ανάγκη από ένα όργανο για να σου το πω πιο ωμά;»


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share