Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Έχασα 40.000 ευρώ από...»: Οικονομική κατάρρευση για τον Αντίνοο Αλμπάνη!

Τι εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός;

2 Οκτωβρίου 2022 14:42
«Έχασα 40.000 ευρώ από...»: Οικονομική κατάρρευση για τον Αντίνοο Αλμπάνη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε πριν λίγο καιρό καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του πριν από λίγα χρόνια, στην απόφαση να γίνει ηθοποιός αλλά και στα χρήματα που έχει χάσει λόγω της κρίσης.

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Όταν έτυχε το πρόβλημα της υγείας μου έκανα τη δική μου ενδοσκόπηση. Όταν παθαίνεις τέτοια πράγματα σε τέτοια ηλικία, αρχίζεις και αναρωτιέσαι αν έχεις κάνει κάτι λάθος στη ζωή σου. Δεν μπορεί στα 36 μου να αντιμετωπίζω έναν τέτοιο Γολγοθά χωρίς να τον έχω προκαλέσει εγώ με κάποιον τρόπο. Οπότε κάτι πρέπει να αλλάξω και για να το αλλάξω πρέπει να “βουτήξω” μέσα μου και να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι και ζω.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι οι αρρώστιες δεν γνωρίζουν από ηλικίες, τάξεις, επαγγέλματα, είναι όλα στον άνθρωπο κι αν φτάσουμε στο σημείο να ντρεπόμαστε γι’ αυτό το οποίο περνάμε και να μην έχουμε το κουράγιο και τη δύναμη να απλώσουμε το χέρι και να δεχτούμε τη φροντίδα και τη βοήθεια του άλλου, θα πεθάνουμε σε μια σπηλιά. Οι κοινωνίες είναι τοξικές και δύσκολες. Έχουμε ανάγκη τον διπλανό μας. Εγώ είχα ανθρώπους δίπλα μου τότε. Είναι καλό να ξέρεις ότι υπάρχει ένα πλέγμα προστασίας».

Σχετικά με τη δουλειά που έχασε λόγω της ασθένειας: «Εγώ όταν έμαθα για το πρόβλημα της υγείας μου δεν είχα κάποια σχέση. Δεν θεωρώ ανθρώπινο να εγκαταλείψει κάποιος κάποιον λόγω ενός τέτοιου προβλήματος. Τώρα και το απάνθρωπο είναι δύσκολο. Είναι πολλά, δεν θέλω να κρίνω κανέναν και για κανέναν λόγο. Υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική που η εταιρεία – και μάλιστα πολυεθνική δεν ήθελε να ταυτιστεί με το πρόσωπό μου γιατί ήμουν ασθενής. Και ενώ είχαμε συμφωνήσει για τη δουλειά μου είπαν ότι δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Τον λόγο τον έμαθα παρασκηνιακά».

Σχετικά με την απόφαση να γίνει ηθοποιός και τα χρήματα που έχει χάσει: «Όταν ήμουν 4-5 μετακομίσαμε από την Αθήνα στη Χαλκίδα λόγω της δουλειάς του μπαμπά μου. Η μαμά μου πολύ συχνά μας έπαιρνε και μας έφερνε στην Αθήνα για να δούμε παραστάσεις, να πάμε στη Λυρική και εγώ έβλεπα τους ηθοποιούς πάνω στη σκηνή και θαμπωνόμουνα. Δειλά δειλά άρχισα να πείθω τον εαυτό μου ότι αν κάνω αυτή τη δουλειά θα είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Παλεύω πολύ να γίνω ευτυχισμένος και είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η δουλειά θα με οδηγήσει εκεί. Σε αυτή τη δουλειά έχω υπάρξει δυσαρεστημένος όχι δυστυχισμένος με ανθρώπους, καταστάσεις, φιλοδοξίες. Μιλάς με έναν άνθρωπο που λόγω της κρίσης πρέπει να έχω χάσει από “κανόνια” γύρω στις 40.000 ευρώ. Έβγαλαν φτερά οι εταιρείες παραγωγής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share