Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τζο Κουτρουμάνου: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη - Η πρώτη φωτογραφία με το γιο τους

Χαλαρή βόλτα για το ερωτευμένο ζευγάρι

2 Οκτωβρίου 2022 14:33
Τζο Κουτρουμάνου: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Πάνου Ιωαννίδη - Η πρώτη φωτογραφία με το γιο τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σαν...κεραυνός έσκασε πριν μερικούς μήνες ότι ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε για πρώτη φορά πατέρας! Ο γοητευτικός σεφ και κριτής του MasterChef κατάφερε να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός επτασφράγιστο μυστικό, μέχρι που έγινε γνωστό πως η σύντροφός του, Τζο Κουτρουμάνου γνώρισε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το περιοδικό ΟΚ! απαθανάτισε για πρώτη φορά τον Πάνο Ιωαννίδη μαζί με τη σύντροφό του Τζο Κουτρουμάνου και τον λίγο μηνών γιο τους σε κυριακάτικη βόλτα στο Θησείο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν θα μπορούσε να μην πλέει σε πελάγη ευτυχίας από τη στιγμή που δημιούργησε τη δική του οικογένεια.

Τζο Κουτρουμάνου Πάνος ιωαννίδης

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν, αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του στο Breakfast@Star.

«Υποδεχτήκαμε στην οικογένεια τον Κωνσταντίνο. Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και σιγά – σιγά το συνειδητοποιώ. Το πρωί που σηκώνομαι για να φτιάξω το γάλα, λέω ότι τελικά είμαι μπαμπάς. Η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο είναι για το παιδί σου» ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Μιλώντας για την καθημερινότητα με το μωρό, ο ίδιος είπε: «Όταν καταλάβω ότι το παιδί χρειάζεται αλλαγή πάνας βλέπω πρώτα περί τίνος πρόκειται. Αν είναι για το νούμερο ένα αλλάζω εγώ, αν είναι για το νούμερο δύο φωνάζω τη γυναίκα μου. Δεν κοιμόμαστε όπως πριν αλλά δεν είναι και ένα δύσκολο παιδί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share