Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Καμία σχέση με τον Κωνσταντίνο Δέδε: «Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον...»

Πιπεράτες αποκαλύψεις!

2 Οκτωβρίου 2022 13:31
Καμία σχέση με τον Κωνσταντίνο Δέδε: «Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Γουλιελμάκη είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό στην εκπομπή «Love It» και είχε αποκαλύψει το λόγο που ζήλευε παλιά την Ζέτα Μακρυπούλια.

Δείτε επίσης: Ποιος Δέδες: Τον άφησε η Ζέτα Μακρυπούλια - Έφυγε διακοπές με πασίγνωστο παρουσιαστή και δήλωσε «Αγαπώ τη γκρίνια του, γιατί...»

«Εδώ και 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός. Η κόρη μου δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ήταν και είναι πολύ αυστηρή μαζί μου. Συνήθως με μαλώνει και παραπονιέται για τη μαγειρική μου, μου λέει ότι δεν μαγειρεύει καλά. Οι ερωτικές σκηνές είναι το χειρότερό μου. Ευτυχώς τα περισσότερα που κάνω είναι κωμωδία. Εγώ ζήλευα πολύ τον Σωκράτη όταν είχε ερωτικές σκηνές. Ζήλευα πάρα πολύ τη Ζέτα Μακρυπούλια στις “Αέρινες σιωπές” που είχε ερωτικές σκηνές με τον Σωκράτη», είπε η Βάσω Γουλιελμάκη.

Αλαφούζος Γουλιελμάκη

"Τα πράγματα έχουν αλλάξει..."

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η Κυριακή (31/7) για την Ζέτα Μακρυπούλια καθώς γιόρταζε τα γενέθλιά της, για αυτό και η ίδια θέλησε να τα περάσει φυσικά στην θάλασσα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα (δείτε εδώ την φωτογραφία που δημοσίευσε με το που ξημέρωσαν τα γενέθλιά της).

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η ίδια θέλησε να μοιραστεί πως παλαιότερα, στεναχωριόταν που τα γενέθλιά της ήταν καλοκαίρι καθώς τα σχολεία ήταν κλειστά και όλοι οι φίλοι της ήταν διακοπές με τους γονείς τους. Ωστόσο, αυτό πια έχει αλλάξει και χαίρεται που μπορεί και τα γιορτάζει στην θάλασσα.

«Καλοκαίρι και γενέθλια???? Όταν ήμουν μικρή στεναχωριόμουν που τα γενέθλια μου ήταν καλοκαίρι, γιατί τα σχολεία ήταν κλειστά και δεν μπορούσα να κεράσω την τάξη γλυκά και επίσης δεν μπορούσα να κάνω πάρτυ γιατί ήταν όλοι οι φίλοι μου διακοπές με τους γονεις τους. Τώρα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει! Αγαπώ που τα γενέθλια μου είναι καλοκαίρι και μπορώ να τα γιορτάζω στην θάλασσα και στον ήλιο! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ποιος Δέδες: Τον άφησε η Ζέτα Μακρυπούλια - Έφυγε διακοπές με πασίγνωστο παρουσιαστή και δήλωσε «Αγαπώ τη γκρίνια του, γιατί...»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share