Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Σπύρος Παπαδόπουλος για Λαζόπουλο: «Όταν αφαίρεσα το νεφρό μου, ήρθε στο νοσοκομείο και μου είπε…» (Video)

Η φιλία τους κρατάει χρόνια

2 Οκτωβρίου 2022 12:01
Σπύρος Παπαδόπουλος για Λαζόπουλο: «Όταν αφαίρεσα το νεφρό μου, ήρθε στο νοσοκομείο και μου είπε…» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην Αννίτα Πάνια για τον φίλο του Λάκη Λαζόπουλο που ήταν καλεσμένος της εκπομπής, «Ανοιχτά» πριν μερικούς μήνες και έκανε και μία αποκάλυψη!

Δείτε επίσης: Γεμάτος φαντασία ο Λάκης Λαζόπουλος: Πώς εμπνεύστηκε τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» - Πώς βγήκε το όνομα της σειράς (Video)

«Είμαστε κάποιοι άνθρωποι που έχουμε μεγαλώσει μαζί στις παρυφές του θεάτρου και της τηλεόρασης. Είναι σχεδόν εξ αίματος οι συγγένειες. Ενώ δεν κάνουμε πολλή παρέα τον πονάω. Μη μάθω ότι παθαίνει κάτι είναι σαν να παθαίνει κάτι δικός μου άνθρωπος…»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Η απορία μου είναι γιατί να έχει σιγήσει αυτό το μολύβι».

Και τέλος αποκάλυψε ότι όταν ήταν στο νοσοκομείο ο Σπύρος Παπαδόπουλος και είχε αφαιρέσει το νεφρό του τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο και, ανέφερε

«Πριν από χρόνια είχα κάνει μια εγχείρηση και μου είχαν αφαιρέσει το νεφρό. Ήρθε να με βρει. Σκύβει στο αυτί μου, με φιλάει και μου λέει “Του νεφρού αδερφού”!».

Δείτε το απόσπασμα:

Αποκαλυπτικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το γιο του: «Ήταν απολύτως ατάλαντος...»

Το ζευγάρι Σπύρος Παπαδόπουλος και Αθηνά Τσιλύρα δεν προχώρησαν τη ζωή τους μαζί, απέκτησαν όμως τον γιο τους Αλέξανδρο, τον οποίο λατρεύουν και τους ενώνει για πάντα.

Δείτε επίσης: «Του δίνω 50 ευρώ και μετά...» - Όλη η αλήθεια για τη σχέση του Σπύρου Παπαδόπουλου με το γιο του

Ο Αλέξανδρος, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει μόνο μία φορά και αυτή σε τυχαία έξοδό μπαμπά και γιου στα μπουζούκια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής καθώς όπως είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Σπύρος Παπαδόπουλος τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν μακριά από αυτό τον χώρο. Μάλιστα, όπως είχε σχολιάσει στη συνέντευξή του αυτή ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ακόμα και αν χρειαζόταν να δουλεύει κάποιος από τους δύο, πάντα ο άλλος έμενε πίσω ώστε ο μικρός να μη μεγαλώσει στα παρασκήνια ενός θεάτρου.

σπύρος Παπαδόπουλος γιος έξοδος

Έτσι, ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός και διατηρεί μία άψογη σχέση με τους γονείς του. Μάλιστα όπως είχε εξομολογηθεί πριν από μερικά χρόνια ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τη σχέση του για τον γιο του, είχε πει: «Όταν προέκυψε το σοβαρό θέμα με την υγεία μου, τον έπιασα και του τα είπα όλα. Καθαρά. Και ήταν δίπλα μου "σπαθί". Είναι το μεγάλο καμάρι μου ο γιος μου. Το πιο ακριβό, αλλά και το πιο ξεχωριστό δώρο της ζωής μου».

Κάποια στιγμή ρωτήθηκε γιατί ο γιος του δεν έγινε ηθοποιός. Και εκείνος απάντησε χαρακτηριστικά: «Ήταν οργανωμένο έγκλημα από εμένα και την Αθηνά. Δεν του είπαμε μη γίνεις ηθοποιός, αλλά δεν του παρουσιάσαμε έναν κόσμο γυαλιστερό. Στο Κολέγιο έπαιξε σε μια παράσταση και ήταν απολύτως ατάλαντος. Λέω, σωθήκαμε!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share