Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

«Τρώει» παντόφλα ο Νίκος Ευαγγελάτος: Αυτός είναι ο λόγος που καβγαδίζει συχνά με την Τατιάνα Στεφανίδου

Το αποκάλυψε η ίδια!

2 Οκτωβρίου 2022 11:39
«Τρώει» παντόφλα ο Νίκος Ευαγγελάτος: Αυτός είναι ο λόγος που καβγαδίζει συχνά με την Τατιάνα Στεφανίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για το περιοδικό PEOPLE είχε φωτογραφηθεί η Τατιάνα Στεφανίδου πριν χρόνια και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τη σχέση με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, αλλά και τα παιδιά τους. Παράλληλα δείτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο δημοσιογράφος και τον καθήλωσε στο κρεβάτι.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του Νίκου Ευαγγελάτου, το οποίο κληθήκατε να διαχειριστείτε;

Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να αισθάνεται διαρκώς το ενδιαφέρον μου, την αγάπη μου, την τρυφερότητά μου. Να νιώθει, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ότι τον νοιάζομαι. Ο Νίκος με έμαθε πώς είναι μια σχέση, όταν οι άνθρωποι μοιράζονται τα πάντα και διαρκώς. Εγώ δεν ήμουν έτσι. Στις σχέσεις μου ήμουν πιο χαλαρή και ανεξάρτητη. Ο Νίκος μου έμαθε τι είναι σχέση επικοινωνίας και δεσίματος, έτσι όπως εκείνος την έχει στο μυαλό του.

Νίκος Ευαγγελάτος Τατιάνα Στεφανίδου

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για τον οποίο μπορεί να καβγαδίσετε;

Ο μόνιμος λόγος καβγά είναι ο χρόνος που μας λείπει για να περάσουμε μερικές στιγμές μαζί, να κάνουμε ένα ταξίδι, να ζήσουμε λίγο παραπάνω μαζί.

Ζηλεύετε το σύζυγό σας ή έχετε τρομερή αυτοπεποίθηση ως μια ωραία γυναίκα;

Δεν το έχω αναλύσει μέσα μου. Δεν μου έχει δώσει και ο Νίκος αφορμές. Δεν θα κάνει σχόλιο για γυναίκα, ούτε καν όταν δει κάποια στην τηλεόραση. Είναι πολύ σοβαρός σε αυτά τα θέματα. Έχει και γυναίκες συνεργάτιδες, τις οποίες δεν επιλέγει με κριτήριο την εμφάνιση, αλλά την ικανότητα. Αν υπήρχε λόγος όμως ή μου έδινε αφορμή, θεωρώ ότι θα ζήλευα αφόρητα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share