Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα αποκάλυψε όλα ο Ηλίας Ψινάκης: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Βλάσση Μπονάτσο

Τι εξομολογήθηκε;

2 Οκτωβρίου 2022 10:42
Τα αποκάλυψε όλα ο Ηλίας Ψινάκης: Αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε η Αλίκη Βουγιουκλάκη τον Βλάσση Μπονάτσο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αποκάλυψη για τον χωρισμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη από τον Βλάσσης Μπονάτσο προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης μέσα από την εκπομπή του, «Γηροκομείο». Με την ευκαιρία δείτε τις αποκαλύψεις του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τους καβγάδες που είχε μέσα στο σπίτι από τους γονείς του.

Ο ίδιος ανέφερε πως όταν η ηθοποιός και ο παρουσιαστής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, εκείνος ήταν φίλος και των δύο και προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες, έβγαινε με τον καθένα ξεχωριστά εναλλάξ κάθε βράδυ.

«Ο Βλάσσης ήταν η χαρά της ζωής. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος, διαμάντι και δεν είχε κακία. Είχε τρομερό γέλιο. Ήταν πολύ ροκ και γλυκός. Όταν χώρισε με την Αλίκη, ήμουν φίλος και των δύο. Η Αλίκη τα έφτιαξε με τον Κώστα Σπυρόπουλο και στην αρχή ο Βλάσσης σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι. Ήμουν ένα βράδυ με τον Βλάσση κι ένα με την Αλίκη», είπε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Καθόμασταν στον Θεολόγο στο εξοχικό της και περιμέναμε να έρθει ο Φασουλής κι ο Βλάσσης. Εκεί που καθόμασταν στο σπίτι και χτενιζόταν η Αλίκη, είχε μια φωτογραφία του Βλάσση κι είπε Βλασσάκι μου εμείς μαζί θα γεράσεις… Μόλις χώρισαν, ο Βλάσσης έμενε μαζί μου τον πρώτο καιρό γιατί η Αλίκη τα είχε φτιάξει με τον Κώστα» πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 13ο λεπτό:

Παλάτι το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ - Δείτε το εσωτερικό με το κρεβάτι...γήπεδο

Αυτό είναι το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που ο θάνατος της δεν την άφησε να το χαρεί. Δείτε το απίστευτο εσωτερικό του με το κρεβάτι... γήπεδο στο υπνοδωμάτιο της.

Το κουδούνι της ηθοποιού στην είσοδο, έγραψε απλώς "Αλίκη", αφού όλοι γνώριζαν το όνομα της και πως στην πολυκατοικία έμενε το αστέρι του ελληνικού κινηματογράφου. Το σπίτι είχε αγοραστεί από την Αλίκη Βουγιουκάκη, στις αρχές της δεκαετίας του 1960 από τα έσοδα της πρώτης πανελλαδικής περιοδείας της, η οποία είχε σπάσει ταμεία ανά τη χώρα, κάνοντας ρεκόρ εισπράξεων.

Υπήρχαν βέβαια και ψίθυροι που ήθελαν το διαμέρισμα ως ένα από τα ανταλλάγματα που της είχε δώσει η Φρειδερίκη, για να εγκαταλείψει το φλερτ με το διάδοχο Κωνσταντίνο. Στην οδό Στησιχόρου μετακόμισε το 1965, μετά το γάμο της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Το διαμέρισμα επιπλώθηκε σε μοντέρνο για την εποχή στιλ, όλο σουηδικό ξύλο, δερμάτινους καναπέδες και νεωτερισμούς. Centerpiece το μπαρ, ενώ το κρεβάτι του ζευγαριού με τη γαλάζια ταπετσαρία ήταν μάλλον πιο κλασικό από την υπόλοιπη επίπλωση και παρέπεμπε στην επίσης γαλάζια κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας Ελισσάβετ.

Το σπίτι ωστόσο, δεν το χάρηκε όπως θα ήθελε. Με το που μετακόμισε με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ξεκίνησαν οι καβγάδες -δείτε εδώ μια αποκάλυψη για τη σχέση τους- και στη συνέχεια ήρθε το διαζύγιο τους. Μια φωτιά που ξέσπασε επίσης, την είχε κάνει να το φτιάξει από την αρχή.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share