Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Έμεινε «μισός» ο Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Τα τελευταία χρόνια ζει μακριά από τη δημοσιότητα

2 Οκτωβρίου 2022 10:02
Έμεινε «μισός» ο Πασχάλης Τερζής: Η σπάνια φωτογραφία μέσα από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ και πολλά χρόνια, ο Πασχάλης Τερζής έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις που κάνει είναι ελάχιστες. Πλέον, ο λαϊκός τραγουδιστής ζει μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής και περνάει τον χρόνο του ήρεμα με την οικογένειά του και τους φίλους του. Παράλληλα, δείτε τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του.

Η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό μια σπάνια φωτογραφία με τον Πασχάλη Τερζή μέσα από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη, όπου τον επισκέφθηκε.

«Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω σήμερα.. Με τον μεγάλο δάσκαλο μου Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του» έγραψε η Μαριάννα Παπαμακάριου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ανάρτηση της Μαριάννας Παπαμακάριου.

"Σκοτώθηκε η γυναίκα του μόλις...": Η τραγωδία του Πασχάλη Τερζή!

Πασχάλης Τερζής: Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές ακροατών, πέρα από τη Γιάννα Τερζή, έχει ακόμη ένα παιδί. Πρόκειται για τον γιο του, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του. Ωστόσο, εκείνος ο γάμος δεν είχε ευχάριστο φινάλε. Αυτό, διότι η σύζυγος του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή πέθανε, μόλις ο ίδιος απολύθηκε από τον στρατό.

Σχετικά με το γεγονός του θανάτου της πρώτης συζύγου του, ο Πασχάλης Τερζής, μίλησε γι’ αυτή, παραχωρώντας συνέντευξη. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Έλληνας λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Πότε έκανες οικογένεια;

Πασχάλης Τερζής – Απάντηση:«Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: «Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;». Και µου έδειξε τον μικρό.

Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα».

Όσον αφορά την κόρη του Γιάννα, είπε: «Πρέπει να μιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. Δεν ήταν μόνο η γυναίκα σου, ήταν η μάνα του παιδιού σου».

Ερώτηση δημοσιογράφου: Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

Πασχάλης Τερζής – Απάντηση: «Θα ήμουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσµο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγμα είναι η οικογένεια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share