Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ξεσπά ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον...»

Έξαλλος ο παρουσιαστής

2 Οκτωβρίου 2022 09:11
Ξεσπά ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μίλησε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα για το αν θα παρουσίαζε πρωινή εκπομπή αλλά και τους τίτλους σε δημοσιεύματα που τον έχουν ενοχλήσει. Παράλληλα, δείτε για ποιο λόγο ο παρουσιαστής έκανε τεστ DNA.

«Φυσικά και δεν έκανα (ραντεβού για την πρωινή ζώνη). Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ξέρεις κάτι; Δεν είμαστε όλοι για όλα. Είμαι πάρα πολύ κακός για να κάνω πρωινό, οπότε δεν θα το δοκιμάσω ποτέ. Νιώθω ότι είμαι καλός στα τηλεπαιχνίδια; Προχωρώ. Νιώθω ότι μου αρέσουν τα μεγάλα ριάλιτι στο εξωτερικό; Το προχωρώ. Το αποτέλεσμα το δείχνει ο κόσμος» ανέφερε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Πέτρος Πολυχρονίδης

«Γελώ και λέω όντως τώρα; Διαβάζω γιατί δεν μιλιέται σήμερα η Τζούλια Νόβα με τον Πολυχρονίδη. Οι λόγοι του χωρισμού τους. Πρώτον δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Αλλά είναι αυτοί οι μεγάλοι τίτλοι, που δημιούργησαν πρόβλημα στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Χώρισε ο Πολυχρονίδης και δείτε το νέο του κορίτσι. Η γιαγιά μου ήταν έντρομη, παιδί μου γιατί χώρισες την Κατερίνα; Όχι της λέω γιαγιά δεν είναι έτσι. Μην διαβάζεις τα πάντα» πρόσθεσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε...»

Είναι γνωστό πως ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι δύο φορές παντρεμένος και έχει πάρει διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα, πριν από σχεδόν 7 με 8 χρόνια. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που είχε χωρίσει και πως είναι σήμερα η σχέση του με τα παιδιά του;

«Χωρίσαμε για να είμαστε ωραίοι άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλή σχέση, Σουηδική. Χωρίσαμε για να μη χρειαστεί να έρθουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια απόφαση από κοινού. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πάρα πολύ – ακόμα κάνω αυτό το λάθος και προσπαθώ να το βελτιώσω.

Δεν έδινε πολλή σημασία στο σπίτι μου, ούτε στα παιδιά. Ήθελα να δώσω, αλλά δεν είχα χρόνο. Ειδικά τα αθλητικά δεν έχουν καν Σαββατοκύριακο. Έχω να κάτσω Σαββατοκύριακο από τα 18 μου. Τα παιδιά μένουν και με τους δυο, έχουμε καθημερινή επαφή. Σήμερα τα βλέπω πολύ περισσότερο», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share