Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγινε σούσουρο κι εκείνη εξοργίστηκε: Αυτός ήταν ο αληθινός πατέρας της Σίας Κοσιώνη - Το μπέρδεμα με πασίγνωστο Έλληνα που έφερε «όργιο» φημών για την παρουσιάστρια

Με τα χρόνια... το κουβάρι ξετυλίχθηκε

2 Οκτωβρίου 2022 08:56
Έγινε σούσουρο κι εκείνη εξοργίστηκε: Αυτός ήταν ο αληθινός πατέρας της Σίας Κοσιώνη - Το μπέρδεμα με πασίγνωστο Έλληνα που έφερε «όργιο» φημών για την παρουσιάστρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη δεν φροντίζει να μοιράζεται πολλά για την προσωπική της ζωή, με την παρουσιάστρια να μην αναφέρεται σχεδόν ποτέ στην οικογένειά της, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να επικρατήσει μπέρδεμα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια φήμη που αφορά τον πατέρα της. Κι αυτό, γιατί η είδηση που είχε κυκλοφορήσει ήταν ανακριβής, μπερδεύοντας ένα… συνονόματο της δημοσιογράφου, που «βυθίστηκε» εσχάτως στη θλίψη, και θεωρώντας πως είναι ένας επιφανής πολιτικός, αλλά όχι ένας άγνωστος που διόλου επιδιώκει τα φώτα.

Πατέρας της Σίας Κοσιώνη, λοιπόν, δεν είναι ο Παναγιώτης Κοσιώνης, πρώην βουλευτής του ΚΚΕ αλλά ο… Χρήστος Κοσιώνης, αγνώστων περαιτέρω στοιχείων.

Η σχέση της Σίας Κοσιώνη, που θρήνησε τον χαμό ενός επιφανούς Έλληνα, με τον εκλιπόντα βουλευτή του ΚΚΕ είναι απλά συνωνυμία και τίποτε παραπάνω.

Παναγιώτης Κοσιώνης

Η αλήθεια για το ποιος ήταν ο Παναγιώτης Κοσιώνης

Ο Παναγιώτης Κοσιώνης γεννήθηκε στον Αλισσό Αχαΐας στις 21 Μαΐου 1934. Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικεύτηκε στην οφθαλμολογία ασκώντας το επάγγελμα του οφθαλμιάτρου.

Εκλέχτηκε βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ τον Ιούνιο του 1989, τον Νοέμβριο του 1989, το 1990, το 2000, και το 2004. Έχει διατελέσει Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής από τις 21 Μαρτίου 2000 έως τον Σεπτέμβριο του 2007. Επίσης ήταν κοινοτικός σύμβουλος της κοινότητας Αλισσού από το 1975 έως το 1982.

Δημοτικός σύμβουλος Πάτρας από το 1982 έως το 2002 και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχος. Από το 1987 έως το 1989 ήταν πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας. Ήταν επίσης μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος της Πάτρας. Επίσης ήταν μέλος σε πολλές επιτροπές της βουλής.

Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2007 αποχώρησε από την πολιτική, και το ΚΚΕ τιμητικά τον έβαλε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο επικρατείας στην 11η προτελευταία και μη εκλέξιμη θέση. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός πολιτικός και παραδοσιακά έπαιρνε ψήφους πέραν της εκλογικής δύναμης του ΚΚΕ στην Αχαΐα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share