Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαζομπαμπάς ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Από την ημέρα που έχει γεννηθεί ο γιος μου...»

Τι εξομολογήθηκε για την πατρότητα;

1 Οκτωβρίου 2022 16:46
Χαζομπαμπάς ο Βασίλης Μπισμπίκης: «Από την ημέρα που έχει γεννηθεί ο γιος μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν αρκετό καιρό η Φαίη Σκορδά είχε φιλοξενήσει στο “Πρω1νό” τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος της παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Παράλληλα, αποκάλυψε πώς όταν ήταν πιο μικρός ξεφτίλιζε τους γονείς του όπου πήγαιναν.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο που είχε στις “Άγριες Μέλισσες”, αλλά και στην προσωπική του ζωή, ενώ μίλησε για τον γιο του και τη σχέση τους και αποκάλυψε πως είναι ως πατέρας.

Εκείνο το διάστημα ήταν ακόμα παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, για την οποία όπως θα διαβάσετε παρακάτω είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια που θα μπορούσε κανείς.

“Έχω έναν γιο 7,5 χρονών. Είναι Δευτέρα δημοτικού. Δεν είμαι πολύ αυστηρός, του κάνω όλα τα χατίρια. Είναι πολύ ζωηρός. Ήμουν και εγώ και είμαι ακόμη. Μου αρέσει που είμαι ζωηρός. Αλλάζω από την ημέρα που έχει γεννηθεί ο γιος μου. Δεν μετανιώνω που ήμουν ζωηρός όταν ήμουν μικρός. Για τον γονιό είναι ένα άγχος. Η σύζυγός μου είναι πιο μαμά. Είναι ο άνθρωπος που μεγαλώνει το παιδί. Είναι πιο πολλές ώρες μαζί του η Κωνσταντίνα. Είναι και πιο αυστηρή. Είναι η μαμά. Και απέναντί μου. Εγώ χαλάω το γλυκό!”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share