Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Τραγωδία για τον Γιώργο Νταλάρα: Θύμα βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης η αδελφή του!

«Η δική μου παρενόχληση δεν είχε επιστροφή»

1 Οκτωβρίου 2022 16:31
Τραγωδία για τον Γιώργο Νταλάρα: Θύμα βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης η αδελφή του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρότι είναι αδελφή ενός από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες τραγουδιστές, η Ελένη Νταράλα (όπως είναι το πραγματικό επώνυμο και του διάσημου αδελφού της, Γιώργου και όχι Νταλάρας), τραγουδίστρια και η ίδια, η οποία ήταν παντρεμένη με τον γιο του Ζαμπέτα κι έχει φέρει στη ζωή τον εγγονό του που ακολουθεί τα χνάρια του παππού του, τα τελευταία χρόνια ζει μια ήσυχη και διακριτική ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις πίστες, σαν ένα απόκοσμο ξωτικό. Παράλληλα, δείτε ποιος ήταν ο άνθρωπος που κυνήγησε τον Γιώργο Νταλάρα για 100 εκατομμύρια.

Μια γυναίκα που έζησε πολλά όχι μόνο στην προσωπική της ζωή, αλλά και στη νύχτα που την «έφαγε με το κουτάλι» δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, ποτέ όμως δίπλα στον αδελφό της . Η σχέση τους πάντα την πλήγωνε καθώς δεν κατάφεραν ποτέ να έρθουν κοντά.

νταλάρας ζαμπέτας

Η Ελένη Νταράλα, με αφορμή όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με τις καταγγελίες εναντίον μεγάλων ονομάτων του θεάτρου και της τηλεόρασης, εξέφρασε μέσα από τη σελίδα της στο facebook τους προβληματισμούς και τις απόψεις της, έχοντας παράλληλα το θάρρος να παραδεχτεί πως υπήρξε θύμα βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Δείτε τις αναρτήσεις της

αδελφή Γιώργου Νταλάρα βιασμός

αδελφή Γιώργου Νταλάρα παρενόχληση

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Νταλάρας για το παρελθόν του: «Με την Άννα Βίσση...»

Στο κανάλι Tv One της Κύπρου και τον Παντελή Παναγιώτου είχε δώσει συνέντευξη πριν μερικά χρόνια ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος μίλησε και για την Άννα Βίσση.

Δείτε επίσης: Τεράστια περιουσία για τον Γιώργο Νταλάρα: Αυτό είναι το εξοχικό του στη Σύρο (photo)

«Δεν έχω ιδέα ποιος έκοψε την Άννα Βίσση από το Instagram μου, δεν το χρησιμοποιώ εγώ. Η ιστορία δεν σβήνει, όποιος έκοψε τη φωτογραφία, μάλλον λάθος του είναι, ατυχία κιόλας. Έχω να δω την κυρία Βίσση πάρα πολλά χρόνια, ούτε ξέρω τι κάνει. Δεν έχουμε κρατήσει καθόλου επαφές. Έχει αλλάξει πολύ ο τρόπος της αντίληψής μας για τη ζωή, για την κοινωνία, για την πολιτική, για την τέχνη. Δεν μας βγάζει πουθενά, δεν υπάρχει τίποτα παράλληλο. Δεν συμβαίνει τίποτα με την κυρία Βίσση», είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share