Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Με τη Χαρούλα Αλεξίου κάναμε διαγωνισμό δίαιτας»

Ποια το αποκάλυψε;

1 Οκτωβρίου 2022 15:53
Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Με τη Χαρούλα Αλεξίου κάναμε διαγωνισμό δίαιτας»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» είχε μιλήσει πριν καιρό η Ελπίδα. Με την ευκαιρία δείτε τι εξομολογήθηκε για την απώλεια του συζύγου της.

Μέσω της ενότητας «Vintage Stories», η γνωστή τραγουδίστρια έκανε μια αναδρομή στην καριέρα της και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στη Eurovision, αλλά και στη Χαρούλα Αλεξίου.

«Προσπάθησα να γίνω αρχιτέκτονας αλλά ο Γεράσιμος Λαβρανός με έσπρωξε στο τραγούδι. Τραγουδούσα το “Καμιά φορά” κλαίγοντας στο στούντιο και εκεί εμφανίστηκε ο άντρας μου. Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ. Φτάσαμε με το “Σωκράτη εσύ superstar” στην Ιερουσαλήμ. Πήγε πολύ καλά το τραγούδι αλλά τότε δεν είχαμε ούτε μια σύμμαχο χώρα.

Το 1973 πήγα σε έναν διαγωνισμό στη Χιλή και βγήκαμε τέταρτοι. Ξαναπήγα το 1975 με ένα τραγούδι του αδερφού μου και βγήκαμε πρώτοι. Μου ζήτησαν τα Ημισκούμπρια να κάνουμε ένα ραπ τραγούδι. Διάλεξαν τα παιδιά τραγούδι και κάναμε την “Ντισκοτεκ”. Με τον Γιάννη Πάριο δουλεύαμε παρέα και θυμάμαι που εξασκούσε τη φωνή του στους διαδρόμους», είπε αρχικά η Ελπίδα.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έκανε εξάσκηση μαζί με τον Γιώργο Νταλάρα και συναγωνίζονταν για το ποιος θα κάνει σπουδαιότερα γυρίσματα στη φωνή. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν τρομερός συνάδερφος, που δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα. Με τη Χαρούλα Αλεξίου κάναμε διαγωνισμό δίαιτας, ανταγωνιζόμασταν η μία την άλλη ποια θα χάσει τα περισσότερα κιλά».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share