Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Αγανακτισμένη η Άντζελα Γκερέκου: «Στον Τόλη Βοσκόπουλο δεν άξιζε να ζει τέτοιες...»

Τι εξομολογήθηκε για το παρελθόν τους;

1 Οκτωβρίου 2022 15:10
Αγανακτισμένη η Άντζελα Γκερέκου: «Στον Τόλη Βοσκόπουλο δεν άξιζε να ζει τέτοιες...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου αρκετά χρόνια πριν «φύγει» ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Join Us και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε με τον σύζυγό της. Παράλληλα, δείτε τι έλεγε ο τραγουδιστής για την κόρη τους, Μαρία.

«Υπήρξαν στιγμές τόσο μα τόσο δύσκολες, που δεν βγήκαν ποτέ προς τα έξω. Αυτό που έχει βγει προς τα έξω είναι πολύ λιγότερο από τα δύσκολα που βιώσαμε. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι μία ευλογία. Ό,τι και να σου πάρουν, χρήματα, σπίτια… Αυτή τη στιγμή το κράτος έχει δεσμεύσει όλη την περιουσία του Τόλη και τα πνευματικά του δικαιώματα. Και αν βγάζει κάτι από τις εμφανίσεις που κάνει και για βιοποριστικούς λόγους, το κράτος παίρνει το μεγαλύτερο μερίδιο. Μέχρι να τελεσιδικήσουν τα δικαστήρια».

Γκερέκου Βοσκόπουλος

«Η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά με πολύ άδικο τρόπο, λυπήθηκα πολύ γι’ αυτό γιατί δεν άξιζε στον Τόλη να ζει τέτοιες δυσκολίες. Και η υγεία του επίσης κλονίστηκε από τις δυσκολίες που ήρθαν τις οποίες ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει γιατί αρκέστηκε σε αυτό που άκουσε από τα ΜΜΕ. Εμείς δεν μιλήσαμε και ο κόσμος δεν ξέρει την αλήθεια. Δεν πειράζει, ας μην την ξέρει. Ένα όμως έχω να πω: Δεν αξίζει σε έναν άνθρωπο που ήταν τόσο γενναιόδωρος, που βοήθησε τόσο πολύ».

Το ζήτησε λίγο πριν πεθάνει: Η κρυφή επιθυμία του Τόλη Βοσκόπουλου και η αντίδραση της Μαρίας και της Άντζελας Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος αποτέλεσε διαχρονικά ένα μεγάλο είδωλο του λαϊκού τραγουδιού και όχι μόνο, «σφραγίζοντας» μια ολόκληρη σπουδαία εποχή πίσω του με τον χαμό του.

Ο θάνατος του «Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού» προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου τον αποχαιρέτησαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Τα πρόσωπα και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Η επιθυμία του Βοσκόπουλου και η... παρεξήγηση για την κηδεία

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε αρκετές ώρες με την κόρη του, στην οποία – όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time» – είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία, η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη, με την ίδια πάντως να προκαλεί αίσθηση μιλώντας για τη μητέρα της.

Παράλληλα, η Άντζελα Γκερέκου μετά την κηδεία του τραγουδιστή θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό τους και αναφέρθηκε και στα έξοδα της κηδείας. «Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί! Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α’ κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του.

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share