Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

«Είναι οργανωμένο...»: Σάλος με τις αποκαλύψεις του Μάρκου Σεφερλή - Εμβρόντητη η Έλενα Τσαβαλιά

Η δριμεία του απάντηση

1 Οκτωβρίου 2022 14:31
«Είναι οργανωμένο...»: Σάλος με τις αποκαλύψεις του Μάρκου Σεφερλή - Εμβρόντητη η Έλενα Τσαβαλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει κρύψει αρκετές φορές την ενόχλησή του για την κριτική, που δέχεται ορισμένες φορές, θεωρώντας πως είναι στοχευμένη για να τον πλήξει και κάνοντας λόγο για σχέδιο εναντίον του.

Ο ίδιος ήταν πρόσφατα καλεσμένος στο «Χαμογέλα και πάλι», μιλώντας για τη δουλειά του Δελφινάριο και απαντώντας με δριμύ τρόπο στις κατά καιρούς κατηγορίες, με μια ακόμη αποκάλυψη να πραγματοποιείται για τη συμπεριφορά του στους ηθοποιούς.

Η δριμεία του απάντηση στις κριτικές

«Υπάρχουν παιδάκια που με αγκαλιάζουν και κλαίνε από συγκίνηση. Με βλέπουν στην τηλεόραση και δεν καταλαβαίνουν ότι είμαι αληθινός» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε: «Μικροί και μεγάλοι γινόμαστε μια οικογένεια».

«Όταν υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο με σχόλιο από λίγους, γιατί ο κόσμος έχεις επιλέξει. Το θέατρο είναι γεμάτο, ο κόσμος βλέπει συνέχεια τις επαναλήψεις. Εγώ μιλάω με πράξεις. Κάνω αυτό που αγαπάω και έχει επιτυχία. Και σαν άνθρωπος κάνω πράξεις και δείχνω ποιος είμαι και πώς στέκομαι δίπλα στους συνανθρώπους μου» σχολίασε ο ίδιος για την κριτική που δεχτεί.

«Σαν καλλιτέχνης θέλω να είμαι κοντά στους ανθρώπους που έχουν το γέλιο. Βλέπω παιδιά σε καροτσάκι με σοβαρά προβλήματα υγείας και κατεβαίνω και τους αγκαλιάζω. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Με στεναχωρεί που κάποιοι θέλουν να στερήσουν αυτή τη χαρά στους ανθρώπους που έχουν κάνει την επιλογή τους» συνέχισε ο Μάρκος Σεφερλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share