Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Παράτησε την τηλεόραση αλλά όχι και την υποκριτική: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Εκάβη Ντούμα

Ο λόγος που άφησε τα πάντα πίσω της

1 Οκτωβρίου 2022 14:15
Παράτησε την τηλεόραση αλλά όχι και την υποκριτική: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Εκάβη Ντούμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εκάβη Ντούμα ήταν μια από τις πιο χαρακτηριστικές προσωπικότητες στην τηλεόραση τη δεκαετία του 2000, παίζοντας τόσο στη «10η Εντολή» σε πολλά επεισόδια όσο και στον «Αστυνόμο Μπέκα», αν και εδώ και πολλά χρόνια έχει εξαφανιστεί.

Η γνωστή ηθοποιός είχε εντυπωσιάσει για το υποκριτικό της ταλέντο και την ιδιαίτερη εμφάνισή της, έχοντας αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας από το 2010, όταν είχε παίξει στη σειρά «Ο 3ος νόμος» στο Mega.

Η εξαφάνισή της, το... πείραμα στο θέατρο και η αλλαγή στην εμφάνιση

Τα τελευταία 12 χρόνια, η ίδια έχει μεν αφήσει την τηλεόραση, αλλά όχι και την τέχνη της. Συνεχίζει κανονικά με παραγωγές, είτε θεατρικές είτε κινηματογραφικές, μην αφήνοντας πάντως να γίνουν πολλά πράγματα γνωστά για την προσωπική της ζωή μέσα στα χρόνια.

Η εμφάνισή της, βέβαια, είναι αλήθεια πως έχει αλλάξει, με τα χρόνια να έχουν περάσει πια και αυτό να αποτυπώνεται πάνω της, αν και άλλη ηθοποιός της «10ης Εντολής» παραμένει πανέμορφη. Αξίζει να σημειωθεί, ότι είχε δοκιμάσει ακόμη και γυμνό θέατρο στην παράσταση «Λήθη», εξηγώντας την επιλογή της.

«Την είχα δει πέρσι την παράσταση με τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο και είχα συγκλονισθεί. Δεν θυμάμαι καν το σώμα του Δημοσθένη γυμνό. Ούτε με ενδιαφέρει το δικό του σώμα. Με έκανε να ανησυχήσω για το δικό μου σώμα, ως ύπαρξη», είχε αναφέρει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share