Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022

Τραγωδία για τον Νίκο Αλιάγα: «Είχα πολύ λίγες μέρες ζωής...»

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας

1 Οκτωβρίου 2022 14:10
Τραγωδία για τον Νίκο Αλιάγα: «Είχα πολύ λίγες μέρες ζωής...»
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν το πριν λίγες μέρες ο Νίκος Αλιάγας. Με την ευκαιρία δείτε τον να πίνει καφέ στο κέντρο της Αθήνας με τον Jean Paul Gaultier.

Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στη Μαρία Μπακοδήμου και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας με το οποίο γεννήθηκε.

«Όταν γεννήθηκα στο Παρίσι, είπαν στη μητέρα μου ότι είχα πολύ λίγες ημέρες ζωής. Είχα ένα πρόβλημα στα σωθικά μου, με εγχείρησαν έτσι σαν πείραμα και επέζησα τελικά. Είχα ένα πρόβλημα μεγάλο σε ένα έντερο και εγχειρίστηκα με το που γεννήθηκα, νομίζω πως ήμουν πέντε ή έξι ημερών. Έκαναν ένα πείραμα να δουν αν μπορεί το παιδί αυτό να ζήσει. Και έζησα! Ταλαιπωρήθηκα και είχα, έτσι, έναν πόνο. Με πήραν τότε αμέσως από τη μάνα μου και έμεινα για μήνες στο νοσοκομείο», είπε αρχικά ο Νίκος Αλιάγας.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έμεινα για μήνες μακριά από την μάνα μου. Μετά με έφεραν στους γονείς μου, με έβαλε ο πατέρας μου στο αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα μου και με πήγαν στο Μεσολόγγι. Αδυνατισμένο, με πολλά ράμματα και ήμουν έτσι για πολύ καιρό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share