Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022

Ανατροπή από Μαρί Κωνσταντάτου: Η άγνωστη σχέση της με τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο

Δεν το ήξερε κανείς!

1 Οκτωβρίου 2022 13:54
Ανατροπή από Μαρί Κωνσταντάτου: Η άγνωστη σχέση της με τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μην σας έρχεται κανένα στοιχείο που να συνδέει τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την Μαρί Κωνσταντάτου.

Γεγονός που είναι ευνόητο, αν αναλογιστεί κανείς, πως οι δυο τους δουλεύουν πάνω σε τελείως διαφορετικούς τομείς. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε ο Γιώργος Παπαδόπουλος για τον Νότη Σφακιανάκη.

Παρ' όλα αυτά, κάτι που δεν γνώριζε σχεδόν κανείς για την Μαρί Κωνσταντάτου είναι πως γράφει στίχους, Έτσι το 2016 έγραψε τους στίχους του τραγουδιού «Όλοι Μου Λένε» με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να βάζει όλο του το συναίσθημα στην ερμηνεία.

«Δεν έκανα παιδί με τον Μίνωα γιατί...»: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρί Κωνσταντάτου!

Η Μαρί Κωνσταντάτου ξεσπάει και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν απέκτησε παιδί με τον Μίνωα Κυριακού.

Η πρώην ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη μιλώντας για τον γάμο της με τον αείμνηστο πρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1.

«Η ευτυχία ενός ζευγαριού αφορά τη συμπεριφορά και την αγάπη ανάμεσα στους δύο. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα παιδί που θα έφερνα στον κόσμο για να ολοκληρώσει τη σχέση μου ή για να κρατήσει τον γάμο μου.

«Δεν έκανα παιδί με τον Μίνωα γιατί...»: Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρί Κωνσταντάτου!

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν απέκτησα παιδί ήταν γιατί, πολύ απλά, εγώ δεν το επεδίωξα, δεν ήταν στις προτεραιότητές μου», δήλωσε στο Πρώτο θέμα.

Ενώ έκανε την αυτοκριτική της λέγοντας:«Δεν έχω δουλέψει καθόλου με τον εαυτό μου. Πρωτίστως λειτουργώ με το ένστικτό μου. Αυτά τα μαθήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Όσο ζω μαθαίνω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share