Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ξεκίνησαν...» - Πυρ και μανία για τον χωρισμό με τον Βασάλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Το σαφές μήνυμά της

1 Οκτωβρίου 2022 12:37
«Ξεκίνησαν...» - Πυρ και μανία για τον χωρισμό με τον Βασάλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν δει τα ονόματά τους να εμπλέκονται σε φήμες χωρισμού τον τελευταίο καιρό, ωστόσο η δημοσιογράφος βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να δίνει αποστομωτικές απαντήσεις.

Το βράδυ της Παρασκευής έκανε πρεμιέρα στο Star το συναρπαστικό παιχνίδι Asia Express, στο οποίο μεταξύ άλλων συμμετέχουν και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Φίλιππο Ιωάννου (Fipster).

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φυσικά στηρίζει τον αγαπημένο της και λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι δημοσίευσε μια φωτογραφία του τηλεοπτικού διδύμου στα Instagram Stories της για να τους ευχηθεί «Καλή Επιτυχία», με μια φωτογραφία του Βασάλου επίσης να βάζει «φωτιά».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη story Asia

Η επική φάρσα του Κωνσταντίνου Βασάλου για τον γάμο τους

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πριν λίγο καιρό είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή «Night Out» με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και κλήθηκε να παίξει «Θάρρος ή Αλήθεια».

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο οικοδεσπότης ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τηλεφωνήσει στη σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, και να της ζητήσει να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

Ο γνωστός γυμναστής ήταν στην αρχή αρκετά διστακτικός, υποστηρίζοντας πως αποκλείεται η δημοσιογράφος να τον πιστέψει. Τελικά, της τηλεφώνησε και προσποιούμενος ότι είχε ένα ατύχημα και αναθεώρησε κάποια πράγματα στη ζωή του, της πρότεινε να κάνουν έναν πολιτικό γάμο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν έδειξε να πείθεται από τα λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου και παρά την προσπάθεια που κατέβαλε εκείνος, δεν μπόρεσε να φέρει εις πέρας τη δοκιμασία.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share