Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βλάσσης Χολέβας: «Με την Μαρίνα Πατούλη δεν ήταν...» - Τα «καρφιά» για GNTM

«Τα δημοσιεύματα μπορεί να λένε ότι θέλουν...»

1 Οκτωβρίου 2022 12:06
Βλάσσης Χολέβας: «Με την Μαρίνα Πατούλη δεν ήταν...» - Τα «καρφιά» για GNTM
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Βασιλική Μπασιούρη μίλησε ο Βλάσσης Χολέβας.

Ο ίδιος απάντησε -μεταξύ άλλων- για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και τον απαθανάτιζαν σε παραλία της Μυκόνου με τη Μαρίνα Πατούλη, ενώ σχολίασε και τα όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες η συνεργάτιδά του για το GNTM.

«Δεν ήταν τρυφερές στιγμές με την Μαρίνα Πατούλη. Είχα κοιλιά όμως στη φωτογραφία, που δεν έχω. Τα δημοσιεύματα μπορεί να λένε ότι θέλουν για εμένα και τη Μαρίνα, έχουμε τέλεια συνεργασία. Αν έβαζα έναν τίτλο στη σχέση μας, θα ήταν “πάθος για μόδα”. Δική μου είναι η ζωή και ότι θέλω κάνω, δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν», είπε αρχικά ο Βλάσσης Χολέβας.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Για την παρουσιάστρια του GNTM δεν είπε τίποτα η Μαρίνα Πατούλη. Το να μιλάς άσχημα σε ένα νέο παιδί μπροστά σε επαγγελματίες είναι φοβερό bullying, εάν το έκαναν στο παιδί μου θα έμπαινα στο στούντιο και θα τα έσπαγα όλα».

Δείτε το βίντεο

Η ερωτική εξομολόγηση της Μαρίνας Πατούλη για τον Βλάσση Χολέβα: «Μου δίνει...»

Η Μαρίνα Πατούλη πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί σε opening party στο Μαρούσι και είχε αποκαλύψει ότι είναι σε μία δημιουργική φάση στη ζωή της. Παράλληλα, δείτε εδώ πώς είναι το σπίτι της.

Τότε η Μαρίνα Πατούλη ρωτήθηκε και για τον Βλάσση Χολέβα και απάντησε:

«Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του.

Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή…»!

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share