Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή από Κώστα Κόκλα: «Σε περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης...»

Τι δήλωσε;

1 Οκτωβρίου 2022 11:52
Ανατροπή από Κώστα Κόκλα: «Σε περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πλατό του Πρω1νού είχε βρεθεί καλεσμένος πριν λίγο καιρό ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος δε δίστασε να αναφερθεί στον συνάδελφό του Πέτρο Φιλιππίδη. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με τις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη και απάντησε στο ενδεχόμενο του να επιστρέψουν στο θέατρο αν αθωωθούν.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, ξέρει καντάρια θέατρο, είχε προβλήματα με τη συμπεριφορά του, αυτά θα τα κρίνει η δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι επειδή είναι μια δουλειά που έχει να κάνει πολύ με την κοινή γνώμη θα έχουν πρόβλημα.

Στην περίπτωση που αθωωθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, εγώ πιστεύω ότι θα μπορέσει να ασχοληθεί με το θέατρο. Ίσως από άλλο πόστο στην αρχή, αλλά θα μπορέσει να σκηνοθετήσει σε 3-4 χρόνια, εφόσον είναι αθώος ο άνθρωπος.

Να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας, τους συναδέλφους μας, τους συνεργάτες μας. Είναι η οικογένειά μας και πρέπει να τους στηρίζουμε σε όλες τις δουλειές», ανέφερε μεταξύ άλλων στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Κώστας Κόκλας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε από το 3ο λεπτό:

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις: «Όταν η Ελπίδα Νίνου έχασε το παιδί, ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε...»

Η Ελπίδα Νίνου αποκάλυψε στην κατάθεση που έδωσε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη πως έχει χάσει έξι παιδιά και πως για να αποκτήσει τον γιο τους πέρασε εννέα μήνες ακίνητη στο κρεβάτι. Με αφορμή αυτή την αποκάλυψη η δημοσιογράφος, Τζώρτζια Συρίχα, μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και ανέφερε πως εκείνη είχε γράψει στο περιοδικό Ciao πριν από 25 χρόνια την είδηση ότι το ζευγάρι έχασε το μωρό του. Με την ευκαιρία δείτε την πρώτη δουλειά που έκανε ο γιος τους πριν γίνει ηθοποιός.

«Εγώ γνώριζα ότι η Ελπίδα Νίνου έχασε το μωράκι της ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Να πω το εξής, τόσο με την Ελπίδα Νίνου όσο και με τον Πέτρο Φιλιππίδη μας έδενε μια φιλική σχέση. Τότε, δεν ήταν πολλά τα περιοδικά, γιατί μιλάμε για 25 χρόνια πριν, ούτε social media υπήρχαν ούτε πολλή τηλεόραση, τα περιοδικά υπήρχαν μόνο.

Είχαμε γράψει την είδηση ότι είχαν χάσει ένα παιδί, τα υπόλοιπα δεν τα γνωρίζω. Τότε, ο Πέτρος Φιλιππίδης με είχε πάρει τηλέφωνο και είχε στενοχωρηθεί πάρα πολύ γιατί είχα γράψει την είδηση», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Όταν ρωτήθηκε για τη στάση της Ελπίδας Νίνου, η Τζώρτζια Συρίχα ανέφερε: «Βγάζω το καπέλο στην Ελπίδα Νίνου. Σπανίζουν αυτές οι γυναίκες αλλά ανέκαθεν ήταν δίπλα στον Πέτρο Φιλιππίδη, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση τώρα. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, δεν τον παρατάς, στέκεσαι στο πλάι του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share