Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» Αλεξάνδρας Παλαιολόγου: «Όταν βγαίναμε έξω με τον Νίκο Σεργιανόπουλο...»

Τι αποκάλυψε για τον χαρακτήρα του;

1 Οκτωβρίου 2022 10:08
«Βόμβα» Αλεξάνδρας Παλαιολόγου: «Όταν βγαίναμε έξω με τον Νίκο Σεργιανόπουλο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε παραχωρήσει πριν καιρό μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή Όλα καλά και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε η Φαίη Κοκκινοπούλου για την απώλειά του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτά είναι πολύ λεπτά ζητήματα για να καθόμαστε να συζητάμε πίνοντας καφέ. Και μιλάμε για έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει «φύγει» από τη ζωή. Δεν μπορώ να μπω σε τέτοια συζήτηση με τίποτα γιατί σέβομαι και τον άνθρωπο, τον οποίο είχα γνωρίσει. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Από εκεί και πέρα, το τι συνέβη στη ζωή του… κανείς μας δεν μπορεί να ξέρει. Θυμάμαι από τον Νίκο ότι ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, πολύ ευγενής, με χιούμορ. Κλειστός γενικά, δεν ήταν πολύ ανοιχτός. Βέβαια, όταν βγαίναμε έξω, εκτός πλατό, ήταν άλλος άνθρωπος. Ήταν η χαρά της ζωής, είχε κέφι, ήταν μια χαρά. Τον θυμάμαι με πάρα πολλή αγάπη τον Νίκο».

Παλαιολόγου Σεργιανόπουλος

Το αβάσταχτο μαρτύριο του Νίκου Σεργιανόπουλου: «Δεν άντεχε τον εαυτό του και...»

Δεκατέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου ο συνήγορος του γνωστού ηθοποιού, Αλέξης Στεφανάκης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές τόσο του εγκλήματος, όσο του χαρακτήρα του ανθρώπου που αγάπησε το ελληνικό κοινό μέσα από τη σειρά του Mega, «Δύο Ξένοι». Με την ευκαιρία δείτε το σκάφος του ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε στις 4 Ιουνίου 2008 με 21 μαχαιριές στην καρδιά, το λαιμό και τους πνεύμονες. Δράστης της στυγερής δολοφονίας ο 30χρονος Γεωργιανός, Ντέιβιντ Μουρτικνέλι.

«Σκοτώθηκε από έναν άνθρωπο που γνώριζε πολεμικές τέχνες, ήταν πρωταθλητής στο τζούντο. Βάσει του κινητού του Νίκου συνελήφθη, το είχε πάρει μαζί του και όταν το ενεργοποίησε μπορέσαμε και τον βρήκαμε», αποκαλύπτει ο Αλέξης Στεφανάκης. «Ο λόγος που ο δράστης παραδέχτηκε τη χρήση ναρκωτικών, η οποία δεν επιβεβαιώθηκε, ήταν για να έχει ελαφρυντικό», τόνισε ο κ. Στεφανάκης και εξήγησε ότι στο καλαμάκι μέσω του οποίου είχε γίνει η χρήση ουσιών «είχε βρεθεί μόνο DNA του Νίκου».

νίκος σεργιανόπουλος

«Αυτομαστιγωνόταν σαν τον Ταχτσή»

«Εχουμε ένα φαινόμενο Ταχτσή, ένα αυτομαστίγωμα. Εχουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος τα έχει όλα και την ίδια στιγμή ο ίδιος δεν αποδέχεται τον εαυτό του. Η προσωπική ζωή του Νίκου δεν εξηγείται με αυτό τον βηματισμό, είναι πολύ βαθύτερο το θέμα και αφορά μια δική του διαδρομή, μια δική του αποδοχή και κατά πόσο ήταν αποδεκτός και οικογενειακά και σε όλο το κομμάτι αυτό. Είναι ένας τρόπος δικιάς του τιμωρίας. Το κομμάτι αυτό δεν έχει να κάνει με ηδονή ή ικανοποίηση, είναι πολύ βαθύτερο. Εχει να κάνει με το αντίθετο, με αυτομαστίγωση και αυτοταπείνωση», αποκαλύπτει ο γνωστός δικηγόρος.

«Δεν σκότωσε ένα, αλλά τέσσερα άτομα»

Εν συνεχεία, ο Αλέξης Στεφανάκης αναφέρθηκε στο δράμα της οικογένειας του Νίκου Σεργιανόπουλου μετά τη δολοφονία του. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η οικογένειά του ηθοποιού ξεκληρίστηκε μέσα σε πέντε χρόνια. «Το δράμα αυτής της οικογένειας είναι ανεπανάληπτο. Πέθανε η αδελφή του, πέθανε ο γαμπρός του, πέθανε η μάνα του, οι οποίοι θάνατοι αυτοί έρχονταν λίγο πριν από ένα δικαστήριο. Ηταν συγκλονιστικό. Ο άνθρωπος αυτός δε σκότωσε εκείνη τη στιγμή μόνο τον Νίκο, σκότωσε τέσσερις ανθρώπους», είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share