Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το ετοίμαζε με τον πρώην σύζυγο και το χαίρεται με τον Κώστα Μπακογιάννη: Το τεράστιων διαστάσεων σπίτι της Σίας Κοσιώνη με τον εντυπωσιακό κήπο

Έχει μέχρι και... μποστάνι

1 Οκτωβρίου 2022 00:59
Το ετοίμαζε με τον πρώην σύζυγο και το χαίρεται με τον Κώστα Μπακογιάννη: Το τεράστιων διαστάσεων σπίτι της Σίας Κοσιώνη με τον εντυπωσιακό κήπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ζουν στην πλήρη ευτυχία, έχοντας δημιουργήσει τη δική τους υπέροχη οικογένεια με το γιο τους, Δήμο, καθώς και τα παιδιά του δεύτερου από τον πρώτο του γάμο, με το ζευγάρι να στεγάζει τον έρωτά του λίγο πιο μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης ζουν σε ένα πολυτελές σπίτι στα Βόρεια Προάστια, και πιο συγκεκριμένα στα Μελίσσια. Οι δυο τους, μάλιστα, είναι και γείτονες της Ελένης Μενεγάκη μιας και το σπίτι της βρίσκεται πολύ κοντά.

Η μεζονέτα τους ξεχωρίζει για τα μεγάλα της μπαλκόνια αλλά και τη φωτεινότητά της. Μπορεί να μην επιλέγουν να μοιράζονται συχνά στιγμιότυπα από την προσωπική τους ζωή, ωστόσο σε όσα «κλικ» έχουν μοιραστεί από το σπίτι τους, δείχνουν να έχουν πραγματικό γούστο, με την Κοσιώνη εσχάτως να μας δείχνει... το μποστάνι που έχει φτιάξει.

Το έχτιζε με τον Λεάνη, το απολαμβάνει με τον Μπακογιάννη

Το σπίτι αυτό στα Μελίσσια αξίζει να σημειωθεί, ότι χτιζόταν όσο ακόμη η Κοσιώνη ήταν παντρεμένη με τον Μιχάλη Λεάνη. Η Σία Κοσιώνη και ο γνωστός αθλητικογράφος από τότε που παντρεύτηκαν ζουν στην Ακτή Θεμιστοκλέους, σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στην Πειραϊκή, που έχει για θέα όλο τον Σαρωνικό.

Η απόφαση να αποχωριστούν τη θάλασσα και τα νότια προάστια και να εγκατασταθούν στα βόρεια σίγουρα δεν ήταν και η ευκολότερη που μπορούσαν να πάρουν. Όμως, όσοι γνωρίζουν το ζευγάρι λένε πως και οι δύο είχαν κουραστεί τα τελευταία χρόνια από τους ρυθμούς ζωής στον πυκνοκατοικημένο -πλέον- Πειραιά. Την ιδέα τους έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της Σίας Κοσιώνη, που είχε αγοράσει εδώ και χρόνια το συγκεκριμένο οικόπεδο στα Μελίσσια, το οποίο είναι πολύ μεγάλο.

Κάπως έτσι, η οικογένεια αποφάσισε να αξιοποιήσει το συγκεκριμένο οικόπεδο και να χτίσει μέσα σε αυτό μία μοντέρνας αρχιτεκτονικής μεζονέτα, με όλα τα κομφόρ.

Αυτή τελικά πραγματοποιήθηκε, ο γάμος... σχόλασε και η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει το σπίτι στο πλευρό του νυν Δημάρχου Αθηναίων, με τον Λεάνη να κάνει τη δική του εξομολόγηση μετά τον χωρισμό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share