Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Περήφανος παππούς ο Παύλος Ορκόπουλος: Αυτά είναι τα εγγόνια του πρωταγωνιστή της σειράς «Παγιδευμένοι»

Πόσα εγγόνια έχει;

1 Οκτωβρίου 2022 00:56
Περήφανος παππούς ο Παύλος Ορκόπουλος: Αυτά είναι τα εγγόνια του πρωταγωνιστή της σειράς «Παγιδευμένοι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Παύλο Ορκόπουλο τον βλέπουμε φέτος μέσα από την σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 και η αλήθεια είναι πως έχει καταφέρει ξανά να ξεχωρίσει!

Ο Παύλος Ορκόπουλος, εκτός από σπουδαίος ηθοποιός είναι και παππούς δύο αγοριών, ένα ρόλο που απολαμβάνει περισσότερο απ’ όλους της ζωής και της καριέρας του!

Πρήφανος παππούς ο Παύλος Ορκόπουλος: Αυτά είναι τα εγγόνια του πρωταγωνιστή της σειράς «Παγιδευμένοι»

Ο πρωταγωνιστής των «Παγιδευμένων» μίλησε για το πώς βίωσε τον εγκλεισμό της καραντίνας, για το αν είναι αισιόδοξος για το μέλλον και για το αν η τέχνη βοηθάει την ψυχολογική μας κατάσταση.

Τι απολαμβάνετε στη ζωή; Όταν έχετε ελεύθερο χρόνο τι σας κάνει να είστε χαρούμενος;

«Το καινούργιο στη ζωή μου είναι τα δύο εγγόνια μου -δύο αγόρια 7,5 και 4,5 ετών- και η ζωή μου είναι συναρπαστική. Μας δένει το ρήμα παίζω. Εγώ ρωτάω τα εγγόνια μου τι παίζουν και εμένα ο κόσμος με ρωτάει πού παίζω. Μας δένει η ίδια ερώτηση. Και στην καραντίνα ακόμα εγώ συνέχισα να παίζω, γιατί αυτό κάναμε, παίζαμε. Αυτό είναι πολύ ισχυρό στοιχείο, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τα εγγόνια μου και αυτό μου αφερεί χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ!», είπε στον Τηλεθεατή.

«Είναι τραγικό, αντλώ από αυτό τον πόνο...» - Ο θάνατος που μέχρι σήμερα δεν μπορεί να ξεπεράσει ο «Παγιδευμένος» Παύλος Ορκόπουλος

Ο Παύλος Ορκόπουλος είναι ένας από τους διακεκριμένους Έλληνες ηθοποιούς, με σπουδαίες επιτυχίες στο παλμαρέ του και τον ίδιο να έχει κερδίσει μέσα στα χρόνια την αγάπη του κοινού.

Ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν από εκείνους, που είχαν συγκλονίσει μεταξύ άλλων στις «Άγριες Μέλισσες» στο ρόλο του Νέστορα Φαναριώτη, που στους πρώτους δύο κύκλους αναζητά την εκδίκηση έναντι του Θωμά Κυπραίου, ο οποίος στη διάρκεια της Κατοχής υπήρξε βασανιστής και σκότωσε το γιο του.

Ο θαυμασμός σε μια σπουδαία γυναίκα που του έδωσε δύναμη

Ο Ορκόπουλος, που είχε περάσει μια δική του τραγωδία, μιλώντας για το ρόλο του είχε αποκαλύψει, ότι για να μπορέσει να στηρίξει την ερμηνεία του αντλεί δύναμη από τον πόνο της Μάγδας Φύσσα.

«Είναι τραγικό αυτό! Επειδή έχει χάσει το γιο του, έχει ανάγκη να βγάλει κάπου τα πατρικά του αισθήματα. Ο άλλος θέλει να επενδύσει πάνω σε έναν πατέρα και δημιουργείται μια σχέση. Που να ξέραμε τι συμβαίνει… Είναι τραγικό. Ότι κι αν συμβεί, το τέλος θα είναι τραγικό που θα καταγραφεί μέσα στην ψυχούλα αυτού του ανθρώπου που κουβαλάει αυτό, το ότι έχασε το γιο του…

Ο ηθοποιός πρέπει να αντλεί από γεγονότα που έχουν συμβεί. Έχουμε ένα πρόσωπο τραγικό τώρα που θέλει δικαίωση. Υπάρχει μια μάνα που ψάχνει δικαίωση για τον γιο της και η κοινωνία της συμπαραστέκεται. Σε αυτό πάνω, και να με συγχωρεί αυτή η μάνα, αλλά αντλώ από τον πόνο της για να μπορέσω να στηρίξω κι εγώ την ερμηνεία μου και να αφορά το σήμερα. Δεν μπορώ να παραλληλίσω τον πόνο της με τον πόνο μου, απλώς, και να συγχωρεί, αντλώ από αυτόν τον πόνο…», είπε ο Παύλος Ορκόπουλος αναφερόμενος στην Μάγδα Φύσσα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share