Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δεν ένιωθα καλά...» - Έριξε τη «βόμβα» για το γάμο με την Φαίη Μαυραγάνη ο Νίκος Μάνεσης

Τι ανέφερε στον αέρα;

30 Σεπτεμβρίου 2022 23:02
«Δεν ένιωθα καλά...» - Έριξε τη «βόμβα» για το γάμο με την Φαίη Μαυραγάνη ο Νίκος Μάνεσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έριξε τη «βόμβα» για το γάμο του με την Φαίη Μαυραγάνη ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος αναφέρθηκε στο πώς οι δυο τους γνωρίστηκαν και τον τρόπο, με τον οποίο εξελίσσεται ο έγγαμος βίος τους.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Direct» του Τάκη Χατζή και, εκεί, τον περίμενε μια έκπληξη. Εμφανίστηκε η σύζυγός του, Φαίη Μαυραγάνη μέσω Skype και μίλησε για τον γάμο τους: «Νομίζω ότι μόνο επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά τα βολεύουμε στην καθημερινότητα, αλλιώς δεν θα τα βολεύαμε. Ένας άνθρωπος ο οποίος δουλεύει σαν ναυτικός κάνοντας το 60′ Ελλάδα έξι χρόνια, αν είχε μια γυναίκα που έκανε μια άλλη δουλειά, δεν θα μπορούσε εύκολα να τον καταλάβει. Ή ένας άντρας που έχει μια γυναίκα που ξυπνάει κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 4 και φεύγει από το σπίτι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το καταλάβει. Άρα, μια χαρά, την ίδια δουλειά κάνουμε για να συνεννοούμαστε σε όλα αυτά τα περίεργα για τους πολλούς» σημείωσε χαρακτηριστικά, λίγο αργότερα, η Φαίη Μαυραγάνη. «Με όλες τις έννοιες τον θαυμάζω. Θεωρώ ότι ο Νίκος είναι υπόδειγμα συζύγου, επαγγελματία, ανθρώπου. Καθαρός, δίκαιος, τίμιος, δυναμικός και μπορώ να μιλάω άλλη τόση ώρα για τα καλά του Νίκου», είπε η Φαίη Μαυραγάνη, που προηγουμένως είχε κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη για το σύζυγό της.

«Κάποια στιγμή πήγαμε για ένα ποτό και γνωριστήκαμε καλύτερα. Είχα τρακ! Θα μου πάρεις εμένα είδηση για τα προσωπικά, νομίζεις; Φύγε ρε!» απάντησε, στη συνέχεια, αστειευόμενος ο Νίκος Μάνεσης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Τάκης Χατζής χαρακτήρισε τον Νίκο Μάνεση «ιδιόρρυθμο» ως δημοσιογράφο με τον ίδιο να απαντά: «Καθόλου ιδιόρρυθμος. Θα σου ξεκαθαρίσω δύο πράγματα. Σε ένα επάγγελμα όπου υπάρχουν αρκετοί που κάνουν ότι δουλεύουν, αρκετοί… Υπάρχουν και μερικοί που τιμούν το ψωμί που τρώνε. Δεν μπορεί να πει κανείς για την εργατικότητά μου και τη γνώση μου για την τηλεόραση. Η ιδιορρυθμία μου, λοιπόν είναι να σπάω την πιάτσα και να λέω εγώ δουλεύω. Μπορείς να ακολουθήσεις τους ρυθμούς μου; Η συνεννόηση μου σε όσους θα με ακολουθούσαν ήταν “Παιδιά εγώ είμαι 50 χρονών – περισσότερο είμαι, οδεύω προς τα 60 – όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς ενός 50αρη, τότε να μη ξεκινήσουμε τη συνεργασία. Το θεωρείς αυτό ιδιορρυθμία; Το να φωνάζεις σε κάποιον που κοιμάται εν ώρα δουλειάς, είναι ιδιορρυθμία; Φίλε δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι. Σε πράγματα τα οποία ξέρω είμαι απόλυτος, ναι. Σε πράγματα που έχω άποψη και είμαι σίγουρος, ναι είμαι απόλυτος…» απάντησε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share