Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

«Παίρνει τα φαγητά και…»: Πασίγνωστος Σεφ ξεφτιλίζει την Ελένη Μενεγάκη!

Αποκάλυψη!

30 Σεπτεμβρίου 2022 21:25
«Παίρνει τα φαγητά και…»: Πασίγνωστος Σεφ ξεφτιλίζει την Ελένη Μενεγάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσον αφορά στην Ελένη Μενεγάκη, εξέφρασε την πικρία της: «Το κεφάλαιο Ελένη έχει τελειώσει για μένα. Με την Ελένη δεν έχω καμία σχέση πια. Δεν έχω καμία διάθεση να συνεργαστώ με την Ελένη ξανά, όπως και δεν έχω διάθεση γενικά για την τηλεόραση».

“Η Ελένη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;” η ρητορική ερώτηση που τέθηκε όταν ζητήθηκε ν’ αξιολογήσει την γνωριμία και την συνεργασία της μαζί της. Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε στην Espresso και όταν ρωτήθηκε για την συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, δεν δίστασε να πει το «παράπονό» της.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το τι θα έκανε αν η παρουσιάστρια την προσκαλούσε στην εκπομπή της, η Βέφα Αλεξιάδου είπε: «Δεν νομίζω να πάω στην Ελένη. Η Ελένη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί; Εγώ δεν ψυχράθηκα ποτέ και με κανέναν, ούτε κρατάω κακίες. Αν η Ελένη αποφασίσει να με καλέσει, εντάξει. Όμως, δεν θα παρακαλέσω κανέναν. Θα πάω εκεί που θα μου κάνουν την τιμή να με προσκαλέσουν».

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση γιατί νομίζω είμαι πλήρης από όλα. Είμαι ευτυχισμένη, διότι άφησα πίσω μου μία μεγάλη τηλεοπτική παρακαταθήκη. Τους έβαλα όλους να μαγειρεύουν. Έπεισα στην Ελληνίδα νοικοκυρά πως πρέπει να μαγειρεύει σωστά, τι να προσέχει στην κουζίνα και γενικότερα έδωσα συμβουλές από όλους. Νομίζω πως πιο σημαντικές ήταν οι οδηγίες που έδινα στις Ελληνίδες, παρά οι ίδιες οι συνταγές», ανέφερε στην εφημερίδα.

Στη συνέχεια, αναφορικά με την αυτοβιογραφία της, εξήγησε πως είναι πολλοί εκείνοι που περιμένουν να δουν αν θα αναφερθεί στην διάσημη παρουσιάστρια.

«Όλοι αυτό περίμεναν να δουν. Τι θα γράψω για την Ελένη, για την Φαίη και τέτοια θέματα. Εμένα, δεν με ενδιαφέρει αυτή η γραφή. Φυσικά, δεν έγραψα για την επαγγελματική μου σχέση με την Ελένη, αλλά και με όλους όσους συνεργάστηκα. Δεν μάλωσα όμως, και ποτέ με κανέναν προσωπικά. Γιατί να μαλώσω άλλωστε;», ανέφερε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share