Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Στο σ@ξ έβαζε περούκα και έλεγε πως είναι ο...»: Αποκάλυψη σοκ για την Αθηνά Ωνάση!

Αποκαλύψεις φωτιά!

30 Σεπτεμβρίου 2022 15:03
«Στο σ@ξ έβαζε περούκα και έλεγε πως είναι ο...»: Αποκάλυψη σοκ για την Αθηνά Ωνάση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πως ο Αλβάρο κρατούσε κρυφή παράλληλη σχέση από την Αθηνά Ωνάση, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια αποκάλυψε ο πρώην προσωπικός σύμβουλος της οικογένειας, Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης.

Μιλώντας στο «Πρωϊνό», ο ίδιος ανέφερε πως ο Ντόντα κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του.

Το σχέδιο περιείχε από μεταμφιέσεις, μέχρι και «αλλαγή» ταυτότητας για να συναντήσει την άλλη γυναίκα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα.

«Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο.

«Στο σ@ξ έβαζε περούκα και έλεγε πως είναι ο...»: Αποκάλυψη σοκ για την Αθηνά Ωνάση!

Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση.

Έβαζε περούκα και έλεγε ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως κι αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε ποτέ επί 8,5 χρόνια ότι ο σύζυγος της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.

Θλίψη για την Αθηνά Ωνάση

Στη θλίψη είχε βυθιστεί η Αθηνά Ωνάση, με ένα θάνατο να τη σοκάρει και την ίδια να μην καταφέρνει να ξεπεράσει το πένθος, καθώς δεν ήταν το μοναδικό άσχημο περιστατικό στη ζωή της, έχοντας βιώσει μια τραγική εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το θάνατο της μητέρας της, Χριστίνας, η οποία έφυγε πολύ γρήγορα από τη ζωή όλων.

Δύο χρόνια μετά τη γέννησή της, η Χριστίνα Ωνάση καταθέτει αίτηση διαζυγίου, καθώς ο άντρας που ερωτεύτηκε σφόδρα είχε παράλληλη σχέση με το μοντέλο Marianne Landhage, με την οποία είχε αποκτήσει και δύο παιδιά ενώ ήταν παντρεμένος.

Η Χριστίνα Ωνάση αγαπούσε τόσο πολύ τον Τιερί Ρουσέλ που πρότεινε να μείνουν όλοι μαζί αρκεί να μην τον χάσει. Ηθελε να τον βλέπει καθημερινά, πιστεύοντας πως θα τον κάνει να γυρίσει σε εκείνη, κάτι βέβαια που δεν έγινε ποτέ.

Η Χριστίνα Ωνάση δεν ξεπέρασε ποτέ τον χωρισμό και αποτέλεσμα ήταν η μικρή Αθηνά να αλλάζει συνεχώς σπίτια. Πότε βρισκόταν στη Γαλλία και πότε στην Ελβετία, με την μητέρα της να την γεμίζει πανάκριβα δώρα. Η Χριστίνα Ωνάση, βρισκόταν, ωστόσο, μακριά από την κόρη της, λείποντας συχνά σε ταξίδια.

Οσοι την γνώριζαν έκαναν λόγο για ένα συναισθηματικά ασταθές άτομο, που μπορεί να μην της έλειπε τίποτα, ωστόσο, είχε ένα μεγάλο κενό στην προσωπική της ζωή.

Λίγο πριν παντρευτεί για πέμπτη φορά, τον ελληνικής καταγωγής Jorge Tchomlekdjoglou, και πριν η κόρη της γίνει τεσσάρων ετών, η Χριστίνα Ωνάση βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπανιέρα του σπιτιού της στο Μπουένος Αιρες.

Η ζωή της σταμάτησε στα 37 της χρόνια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share