Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Χωρισμός Κατερίνας Καραβάτου – Κρατερού Κατσούλη: Η αλήθεια, γιατί χώρισαν πραγματικά. Τρίτα πρόσωπα και ψίθυροι

Αποκάλυψη!

30 Σεπτεμβρίου 2022 14:38
Χωρισμός Κατερίνας Καραβάτου – Κρατερού Κατσούλη: Η αλήθεια, γιατί χώρισαν πραγματικά. Τρίτα πρόσωπα και ψίθυροι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο του 2021 – καθόλου τυχαία ημερομηνία – γνωστοποιήθηκε το διαζύγιο Κατερίνας Καραβάτου-Κρατερού Κατσούλη.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να βάλουν τίτλους τέλους στον γάμο τους, μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, της Αέλιας και του Αρίωνα.

Το διαζύγιο Καραβάτου-Κατσούλη δεν έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία».

Αντιθέτως, σύμφωνα με πληροφορίες, το ότι η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είχαν χωρίσει, αποτελούσε κοινό μυστικό στον χώρο για περίπου ενάμιση χρόνο.

Άλλωστε, η τελευταία τους δημόσια έξοδος Καραβάτου-Κατσούλη ήταν τον Δεκέμβριο του 2019 σε θεατρική πρεμιέρα.

Ποιοι ήταν όμως οι πραγματικοί λόγοι για το διαζύγιο Καραβάτου – Κατούλη; Τι λένε τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια για τρίτα πρόσωπα και νέα κεφάλαια στη ζωή τους;

Μπορεί Καραβάτου-Κατσούλης να συνέχιζαν να βρίσκονται μαζί τηλεοπτικά, στη «Φωλιά των Κου Κου», όμως η φθορά στον γάμο τους είχε επέλθει.

«Όταν οι άνθρωποι δουλεύουν πάρα πολύ, είναι μαζί αλλά δεν είναι κιόλας» είχε πει (προφητικά) σε συνέντευξή του στο People ο Κρατερός Κατσούλης.

Χωρισμός Κατερίνας Καραβάτου – Κρατερού Κατσούλη: Η αλήθεια, γιατί χώρισαν πραγματικά. Τρίτα πρόσωπα και ψίθυροι

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τα παιδιά τους, αρχικά έμειναν κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο όσο ο καιρός περνούσε, αποφάσισαν διακριτικά να ζήσουν χώρια.

Για όσο διάστημα η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα, η Κατερίνα και ο Κρατερός έφταναν στα Studio Pro με διαφορετικά αυτοκίνητα, γεγονός που μαρτυρούσε ότι είχαν ξεκινήσει να έχουν διαφορετική καθημερινότητα.

Η τελευταία τους εμφάνιση ως… τηλεοπτικό ζευγάρι έγινε στις αρχές Μαϊου. Τότε, που ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή του Star.

«Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για εμένα είναι η τελευταία μου ημέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση!

Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που είχε ξεκινήσει πριν από επτά χρόνια και κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star.

Ο κύριος λόγος, που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη.

Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες των γυρισμάτων είναι τέτοιες, που θα ήταν αδύνατο να το πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω» είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Καραβάτου τότε δε μπορούσε να σταματήσει να κλαίει. «Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, βασικά δεν είσαι. Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα επτά χρόνια και υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο… Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται».

Αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος που την κοιτούσε ο Κρατερός. Το βλέμμα του μαρτυρούσε πολλά…

Διαζύγιο Καραβάτου – Κατσούλης: Η αλήθεια για τρίτο πρόσωπο

Σύμφωνα με πληροφορίες σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, μάλιστα, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου, όσο και ο Κρατερός Κατσούλης φέρονται να έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική τους ζωή.

Στη ζωή τουλάχιστον του ενός έχει μπει τρίτο πρόσωπο που τον ή την βοηθά να περνά όμορφότερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Τα νέα κεφάλαια στα προσωπικά τους έχουν ανοίξει εδώ και καιρό, καθώς το διάστημα που δεν είναι μαζί είναι μεγάλο.

Χωρισμός Κατερίνας Καραβάτου – Κρατερού Κατσούλη: Η αλήθεια, γιατί χώρισαν πραγματικά. Τρίτα πρόσωπα και ψίθυροι

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στον καλλιτεχνικό χώρο δεν εκμεταλλεύτηκαν την προσωπική τους ζωή επικοινωνιακά.

Δεν ήθελαν να δίνουν στόχο και να προκαλούν με λεπτομέρειες της οικογενειακής τους ζωής. Η προστασία των παιδιών τους ήταν, είναι και θα είναι πάνω από όλα.

Απόδειξη όλων αυτών είναι ότι και η ανακοίνωση για τη λύση του γάμου τους ήρθε λίγες ημέρες μετά τον Δεκαπενταύγουστο, επιλογή που δεν ήταν τυχαία χρονικά, καθώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να προκαλέσουν τα media.

Μπορεί όλοι στον χώρο να γνώριζαν για το διαζύγιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, κανένας όμως δεν το δημοσιοποίησε όλο αυτό το διάστημα.

Εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια, οι δυο τους κέρδισαν τον σεβασμό των Μέσων, κάτι που πάντα ήθελαν να κατακτήσουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share