Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

Το αποκάλυψαν οι ίδιοι

30 Σεπτεμβρίου 2022 14:08
Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12 χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι’ αυτό το λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί», δήλωσαν οι Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια στην εφημερίδα "Espresso”.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει ήδη μετακομίσει στην περιοχή του Κεραμεικού. Όμως, ακόμα και μετά τον χωρισμό τους πήγαινε στο σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Άνω Γλυφάδα, εκεί δηλαδή που συζούσε το ζευγάρι, για να φροντίσει τα κατοικίδιά τους.

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν θα μείνει στο ίδιο σπίτι που συγκατοικούσε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά σκοπεύει να πάει σε άλλο, πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας.

Να σημειωθεί ότι και οι δύο τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον κάτι που αναμένεται να συνεχισθεί παρά τον χωρισμό τους. Άλλωστε δεν είναι κρυφό το πόσο έχει σταθεί ο ένας στον άλλον όλα αυτά τα χρόνια. Το έχει πει σε ανύποπτο χρόνο ο Μ. Χατζηγιάννης, ότι η Ζέτα του στάθηκε σαν βράχος σε δύσκολες στιγμές.

Σούσουρο με Μακρυπούλια - Χατζηγιάννη: Αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους μετά από 12 χρόνια σχέσης!

Χιλιάδες ευρώ για τη Ζέτα Μακρυπούλια: Εξελίξεις στον ΑΝΤ1 για την παρουσιάστρια

Σπουδαίες είναι οι εξελίξεις, που ήρθαν στον ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια, με την ίδια να βλέπει τις απαιτήσεις της να ικανοποιούνται, με συνέπεια το κανάλι να τη διατηρήσει στο δυναμικό της, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει σαρώσει τα τελευταία χρόνια στο σταθμό του Αμαρουσίου με το «Ρουκ Ζουκ» και ο ΑΝΤ1 δεν είχε καμία διάθεση να την αφήσει να φύγει. Οι δυο τους κάθισαν στο τραπέζι, για να διαπραγματευτούν το συμβόλαιο της και να βγει στο τέλος... λευκός καπνός, παρότι οι συζητήσεις είχαν εξελιχθεί για λίγο σε θρίλερ.

Οι απαιτήσεις της Ζέτας και... ο λευκός καπνός

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μακρυπούλια ζήτησε αρκετά χρήματα παραπάνω, ώστε να συμφωνήσει, και ο ΑΝΤ1 τα δέχθηκε, με αποτέλεσμα να συνεχίζουν τη συνεργασία τους.

Η εκπομπή, μάλιστα, έκανε λόγο για πολλά χιλιάδες ευρώ περισσότερα, τα οποία ζήτησε η παρουσιάστρια, η οποία είναι ήδη η πιο ακριβοπληρωμένη του καναλιού, καταφέρνοντας να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το κασέ της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share