Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Τρελαμένος» παππούς ο Γιώργος Νταλάρας: Μαθαίνει στον εγγονό του να οδηγεί… σκάφος! (Video)

Ο αγαπημένος του ρόλος

30 Σεπτεμβρίου 2022 14:12
«Τρελαμένος» παππούς ο Γιώργος Νταλάρας: Μαθαίνει στον εγγονό του να οδηγεί… σκάφος! (Video)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας προσπαθεί να περνάει όσο περισσότυερο χρόνο μπορεί μαζί με την σύζυγό του, Άννα, την κόρη του, Γεωργιάννα, αλλά και με τα δυο του εγγόνια.

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στους εγγονούς του και φροντίζει να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί τους.

Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο μαθαίνει τον έναν από τους δύο να οδηγεί το σκάφος στο οποίο επενέβαιναν.

«Πάρε ναυτάκι, ναυτάκι Συριανό, λοστρόμο Πειραιώτη… Κυκλάδες, οικογενειακές ιστορίες», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσής του.

Δείτε παρακάτω την σχετική του ανάρτηση:

Σούσουρο με τον Γιώργο Νταλάρα: Αυτή είναι η πραγματική του ηλικία!

Τον ρόλο του παππού στον μέγιστο βαθμό απολαμβάνει ο Γιώργος Νταλάρας, καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στους δύο εγγονούς του και πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις.

Η μοναχοκόρη του Γεωργιάννα Νταλάρα του έχει χαρίσει με το σύζυγό της Μίλτο Σωτηριάδη δύο πανέμορφα αγοράκια, με τα οποία ο τραγουδιστής προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Ο Γιώργος Νταλάρας έχει χρόνια παρουσίας στα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά αρκετοί είναι αυτοί που αγνοούν την πραγματική του ηλικία.

Η μητέρα του καταγόταν από την Μικρά Ασία κι ο πατέρας του ήταν ο ρεμπέτης Λουκάς Νταράλας. Ο γνωστός τραγουδιστής γεννήθηκε στην Κοκκινιά του Πειραιά στις 29 Σεπτεμβρίου 1949, ως εκ τούτου είναι σήμερα 72 ετών!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share