Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η σοκαριστική αλήθεια για τη Ζωή Λάσκαρη - Το αυτοάνοσο που εισέβαλε στην οικογένειά της

Όσα είχε αποκαλύψει η κόρη της ηθοποιού με τον Βλάσση Μπονάτσο, Ζένια

30 Σεπτεμβρίου 2022 14:07
Η σοκαριστική αλήθεια για τη Ζωή Λάσκαρη - Το αυτοάνοσο που εισέβαλε στην οικογένειά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη της σπουδαίας ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, Ζωής Λάσκαρη, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό You αναφέρθηκε στο αυτοάνοσο που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της, Βλάσση Μπονάτσο έχοντας πει: “Στην εφηβεία μου ήμουν κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο.

Όταν στρεσάρομαι ψυχολογικά, δεν τρώω και δεν κοιμάμαι καλά ή πέφτει το ανοσοποιητικό μου, ο οργανισμός μου ξεσπάει σε πρήξιμο, το οποίο δεν ξέρεις πού θα εμφανιστεί. Ο πατέρας μου πέθανε από αυτό. Τότε δεν ήξεραν τι ακριβώς είναι και του έδιναν κορτιζόνη επειδή νόμιζαν πως είχε αλλεργία – προφανώς δεν έκανε τίποτα. Είναι ένα σπάνιο νόσημα που έχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο και δεν έχει βρεθεί θεραπεία, πρέπει πάντα να έχω μαζί μου μια ένεση με το ένζυμο που μου λείπει”.

«Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Βαγγέλη. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή» απάντησε τον περασμένο Οκτώβριο η Ζένια Μπονάτσου στο Secret ξεκαθαρίζοντας τη θέση της σε όλες αυτές τις φήμες.

Στην ίδια ερώτηση είχε απαντήσει και ο Κακουριώτης τονίζοντας: «Δεν μπορούμε να γίνουμε ζευγάρι με έναν άνθρωπο μέσα σε μία εβδομάδα». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ακόμα και αν ήταν ζευγάρι με τη Ζένια δεν θα το έλεγε δημόσια καθώς είναι άνθρωπος που θέλει να κρατάει τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ζωη-λασκαρη-ζενια-μπονατσου-βλασσησ-30-9

«Στο σπίτι της Ζωής Λάσκαρη υπήρχαν 360.000 ευρώ! Τα έφαγε με τη φιλενάδα του...»

“Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε”; Από τη μία πλευρά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και από την άλλη η Μάρθα Κουτουμάνου. Στη μέση η βίλα στο Πόρτο Ράφτη που άφησε η Ζωή Λάσκαρη στις κόρες της και που έχει προκαλέσει ενδοοικογενειακή διαμάχη.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, μίλησε για το θέμα ο ξάδερφος της Ζωής Λάσκαρη, Ανδρέας Κουρούκλης. Ο ίδιος χρησιμοποιεί πολύ σκληρές εκφράσεις… Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη σοκαριστική αποκάλυψη σχετικά με τη Ζωή Λάσκαρη που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ το ανατριχιαστικό της σημείωμα λίγο πριν πεθάνει.

«Η Ζωή Λάσκαρη ήταν ένας αρκετά ευχάριστος άνθρωπος με χιούμορ και με το χαμόγελο στο στόμα. Ήταν άνθρωπος που θα έβγαζε το βρακί για να στο δώσει, τόσο καλός άνθρωπος, γινόταν θυσία για τους πάντες και τα πάντα. Δεν είχε εγωισμούς. Η Μάρθα Κουτουμάνου είναι σαν τη Ζωή γιατί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δεν είναι δοτική αλλά αρπακτική. Η Μάρθα έκλαιγε για τη μάνα της κι η άλλη πήγαινε και έπαιρνε τα πράγματα, μα είναι ντροπή. Εγώ δεν είχα ποτέ διαμάχη με τη Μαρία Ελένη, αλλά είναι μονοφαγάς, τα θέλει όλα δικά της.

Τρίχες κατσαρές. Οι 360.000 που υπήρχαν στο σπίτι πού πήγαν; Τα έφαγε με την υπάρχουσα! Τα έφαγε με την κυρία τάδε που βγαίνει μαζί της, φιλενάδα του τι είναι; Τα λεφτά αυτά ποιος τα πήρε; Η Μαρία Ελένη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γιατί η οικονομική του κατάσταση δεν είναι πολύ ανθηρή.

Υπήρχε πιθανότητα να πει η Ζωή Λάσκαρη ότι η Μάρθα Κουτουμάνου και η Ζένια Μπονάτσου θα μείνουν στο σπίτι της και θα έφερνε κάποιος αντίρρηση; Θα του έκοβε τη γλώσσα και τα πόδια. Εκεί σε αυτό το σπίτι υπήρχε μόνο η Ζωή. Ότι έλεγε εκείνη έπρεπε να γίνει. Η Μάρθα είναι εκείνη που θέλει όσο το δυνατόν συντομότερα να πουληθεί το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη για να ξεκαθαριστεί η διαμάχη και τα εξώδικα.

Η Μάρθα ζει με τη σύνταξη του Βλάσση, δεν έχει άλλους πόρους. Η Μάρθα είναι πρόβατο, ένα κορίτσι χωρίς πονηριά και χωρίς το συναίσθημα της συμφεροντολογίας. Θέλει να τελειώνει, θέλει να ησυχάσει, δεν μπορεί άλλο γιατί είναι μονή της και έχει μπλέξει μέσα στον δικηγορικό κυκεώνα και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ η άλλη έχει πίσω της ένα δικηγορικό κομμάτι που την υπερασπίζεται λόγω του πατέρα της. Η Μάρθα είναι πικραμένη, προσπαθεί να μιλήσει με την Μαρία Ελένη κι εκείνη στέλνει εξώδικα!»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share