Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οδύνη για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε...»

Τι εξομολογήθηκε;

30 Σεπτεμβρίου 2022 10:51
Οδύνη για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει πριν λίγο καιρό η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ 2, «Μαμά-δες». Με την ευκαιρία δείτε πως την αποκάλει ο Θέμος Σοφός.

Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για την καριέρα της και την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Θέμη Σόφο, ενώ εξομολογήθηκε πως πριν από κάποιο καιρό, είδε τον πατέρα της στο όνειρό της και της είπε κάποια πράγματα που ήθελε να ακούσει.

Η ίδια δήλωσε χαρακτηριστικά για την οικογένεια της και τον Θέμη Σοφό: «Δεν θεωρώ ότι έκανα νωρίς την οικογένεια. Ήμουν σε μία ηλικία που σκεφτόμουν ότι θέλω να δεσμευτώ στα 27 μου ένιωθα έτοιμη για το επόμενο βήμα, ένιωσα τυχερή κι ευλογημένη που ό,τι ήθελα το βρήκα στο πρόσωπο του Θέμη.

Μας βοηθάει ότι δεν τον αφορά καθόλου η διασημότητα ούτε να είναι σε ένα περιοδικό ίσα ίσα του θεωρεί ότι του κάνει κακό στη δουλειά του. Το γεγονός ότι είναι δύο τόσο διαφορετικές δουλειές έχει βοηθήσει να μην υπάρχει ανταγωνισμός. Ο καθένας σέβεται αυτά που κάνει ο ένας κι ο άλλος».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε ένα από τα πιο δύσκολα κεφάλαια της ζωής της, στην απώλεια του πατέρα της: «Δεν ήταν εύκολο καθόλου όταν έφυγε ο μπαμπάς μου. Η μητέρα μου αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της δεν θυματοποιήθηκε και δεν μεμψιμοιρούσε.

Είδα τον πατέρα μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να τα ακούσω. Είχε έρθει και ήμασταν σε ένα αυτοκίνητο γυρνά και με κοιτά και μου λέει γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς” Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα που ήταν βασικό για μένα ότι το ήξερε όπου κι αν ήταν».

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share