Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ευφορία μακριά από τις πίστες για τον Πασχάλη Τερζή - Χαμογελά ξανά μετά από καιρό (photo)

Σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο για τον τραγουδιστή

30 Σεπτεμβρίου 2022 09:08
Ευφορία μακριά από τις πίστες για τον Πασχάλη Τερζή - Χαμογελά ξανά μετά από καιρό (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής, Πασχάλης Τερζής, εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί και μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει επιλέξει μια ήρεμη ζωή μακριά από τις πιστές και τις κάμερες.

Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, η τραγουδίστρια Μαριάννα Παπαμακάριου θέλησε να μοιραστεί ένα ξεχωριστό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Γυρίσαμε τον χρόνο πίσω σήμερα… Με τον μεγάλο δάσκαλο μου Πασχάλη Τερζή στο σπίτι του» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Μαριάννα Παπαμακάριου.

«Εγκεφαλικό» για τον Πασχάλη Τερζή: Άφωνος με τη φωτογραφία που δημοσίευσε η κόρη του, Γιάννα

Σε μια απρόσμενη δημοσίευση προέβη η Γιάννα Τερζή μέσα από το Instagram πριν από λίγες ώρες. Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή, Πασχάλη Τερζή μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τρεις ξεχωριστές εικόνες που προκαλούν «εγκεφαλικά». Με την ευκαιρία δείτε την τραγωδία που έζησε ο Πασχάλης Τερζής με την πρώτη του γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γιάννα Τερζή δημοσίευσε τρεις εικόνες στις οποίες τον πρώτο λόγο έχει το αποκαλυπτικό της ντεκολτέ και οι οποίες πιθανότατα προέρχονται από κάποια νέα της φωτογράφηση.

«All the glitterz» σχολίασε λιτά στη λεζάντα, με την οποία και συνόδευσε την δημοσίευση, η τραγουδίστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους να σπεύδουν να κατακλύσουν τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πασχάλης Τερζής: Η κατάκοιτη μητέρα, η εργασία από τα 12 και οι ώρες αγωνίας με την υγεία του

Πασχάλης Τερζής: Ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Η ουσιαστική αρχή και επαφή με το χώρο του τραγουδιού έγινε στην Ρόδο το 1974 με το συνθέτη και μουσικό Γρηγόρη Τζιστούδη.

Εκτός από τα λαϊκά τραγούδια ο Πασχάλης τραγουδούσε και δημοτικά και ενθουσίαζε το κοινό. Αν και είχε αρκετές προτάσεις για κυκλοφορία δίσκου από διάφορους, τελικά δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί μέχρι το 1980 (έχοντας ήδη αρκετά χρόνια στο τραγούδι).

Τότε τον άκουσε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος και τον έβαλε στη δισκογραφία. Ακολούθησε ο πρώτος προσωπικός του δίσκος με τον τίτλο “Λέω” το 1982. Η επιτυχία αυτού του δίσκου έγινε η αφετηρία για μια στενότερη συνεργασία και φιλία με τον συνθέτη. Παράλληλα με την δισκογραφική τους δουλειά, πραγματοποίησαν μαζί συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίσεις σε κέντρα της Θεσσαλονίκης.

Το 1982, συμμετέχει φιλικά στο δίσκο “Παίξε Χρήστο επειγόντως” μαζί με την Ελένη Βιτάλη, το Γιώργο Σαρρή και το Δημήτρη Κοντολάζο (επίσης Πυλαιώτη), σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Μανώλη Ρασούλη. Έκτοτε θεωρείται μια γνήσια λαϊκή φωνή που άφησε ιστορία!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share