Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

«Βόμβα» Άγγελου Παπαδημητρίου: «Δεν έκανε κάτι παραπάνω ο Νίκος Σεργιανόπουλος, όλοι κάνουμε τα ίδια και χειρότερα…»

«Έχει τη μοίρα του κάθε άνθρωπος...»

29 Σεπτεμβρίου 2022 20:08
«Βόμβα» Άγγελου Παπαδημητρίου: «Δεν έκανε κάτι παραπάνω ο Νίκος Σεργιανόπουλος, όλοι κάνουμε τα ίδια και χειρότερα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είχε την αγωνία να γίνει ηθοποιός. Τον ανακάλυψαν στα 40 του όπως λέει. Στα 70 του χρόνια, ο Άγγελος Παπαδημητρίου θυμάται στη συνέντευξη του στον Οδυσσέα Μητσόπουλο και στην εκπομπή «Τι λέει;» ένα απίστευτο περιστατικό με τη συμφοιτήτρια του στη σχολή υποκριτικής… Χαρούλα Αλεξίου. «Μια φορά την είχα φιλοξενήσει στο πατρικό μου σπίτι για να δουλέψουμε κάτι και πήγαμε στον ακάλυπτο να το τραγουδήσουμε. Έπαιζε κιθάρα η Χαρούλα. Βγήκαν από όλα τα μπαλκόνια, ήταν ένας τεράστιος ακάλυπτος, γύρω στις 50 νοικοκυρές. Και αφού το είπαμε, που δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι ότι ήταν τόσος κόσμος γύρω γύρω, αρχίζουν να ουρλιάζουν «μπράβο κορίτσι μου». Σκέψου δεν ήταν γνωστή… τι είναι το ταλέντο! Αυτός ο απλός κόσμος είχε δονηθεί. Παράλληλα δείτε τι αποκάλυψε ο Κώστας Κόκλας για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο ίδιος ως εικαστικός αποκαλύπτει για τις οικονομικές απολαβές που είχε κάποτε από αυτή τη δουλειά: «Ήταν τρομαχτικό, κάποια στιγμή πουλάγαμε πάρα πολύ, αυτοί που ήμασταν στον αφρό. Με ένα έργο τέχνης μπορούσες να αγοράσεις ένα σπίτι».

άγγελος παπαδημητρίου

Μιλώντας για το ρόλο του Χόφμαν στην σειρά «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», ο ηθοποιός εξομολογείται τους αρχικούς του ενδοιασμούς: «Εμένα με πλησίασε ο Ρήγας και μου είπε: «Θέλω να κάνετε ένα ρόλο στην τηλεόραση. Με τα πολλά, ζήτησα και αμοιβή μεγάλη, φοβήθηκα στην αρχή. Επέμενε. Λέω: «Δεν παίρνετε τον κύριο Τζούμα που είναι φίλος μου;». Μου είπε: «Θέλω εσάς». Κι αρχίζει το βάσανο. Εγώ έκλαιγα. Έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου, έλεγα να πω ότι έσπασα το πόδι μου, το χέρι μου, να κρυφτώ. Πώς θα αντεπεξέλθω σε αυτό το πράγμα;».

Αναφερόμενος στην σειρά, η κουβέντα έρχεται και στον Νίκο Σεργιανόπουλο και στην άγρια δολοφονία του: «Μου φαίνεται απίστευτο, γιατί εγώ ήξερα και τις φίλες του, την παρέα του. Και τόσο φρικτά! Έχει τη μοίρα του κάθε άνθρωπος. Άλλοι είναι πιο τυχεροί. Όχι ότι έκανε κάτι παραπάνω ο Νίκος. Όλοι κάνουμε τα ίδια και χειρότερα, αλλά σε κάποιον τυχαίνει η στραβή.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share