Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δήλωση "βόμβα" Τάσου Χαλκιά: «Εάν αποδειχτεί αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης θα...» (Video)

Ο ηθοποιός θα παρευρεθεί στη δίκη του

29 Σεπτεμβρίου 2022 16:17
Δήλωση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα» για την υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και εάν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του. Παράλληλα, ερωτικές επιστολές που έστελναν πασίγνωστες Ελληνίδες ηθοποιοί θα αναγνωστούν στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού

«Θα φύγω σε ένα διάστημα 5-6 χρόνων. Κάνω μια δουλειά που είναι κρυμμένη στην καρδιά μου. Έχω ένα μολύβι στο χέρι μου και έχω να ξεκινήσω αρκετά γραπτά.

Δεν σημαίνει ότι επειδή ήμουν στην παράσταση, υπέπεσαν όλα στην αντίληψή μου. Εγώ με τον Πέτρο ήμουν συνεργάτης και φίλος πολλά χρόνια. Αν αποδειχτεί αθώος θα συνεργαζόμουν μαζί του και θα επικοινωνήσω. Θα είχα ενοχληθεί εάν ήμουν παρών όταν υψώθηκε το πανό στην Επίδαυρο», ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

Και συνεχίζει: «Όταν είχα καταστραφεί οικονομικά, δεν με ζητούσαν. Ξεχρέωσα με φίλους και συγγενείς, επιβίωσα».

Ελένη Ουζουνίδου: "Καρφώνει" τον Πέτρο Φιλιππίδη - «Είναι νευρικός, πολλές φορές γινόταν και απότομος, ειδικά με...» (Video)

Για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε η Ελένη Ουζουνίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» του ANT1. Επίσης, μια συνέντευξη-καταπέλτη παραχώρησε ο Δημήτρης Αρβανίτης και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και την Ελπίδα Νίνου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και αρχικά, δήλωσε πως αν και είχαν μια καλή συνεργασία, καταλάβαινε πως κάτι περίεργο συνέβαινε.

«Ήταν καλή η συνεργασία μας, δεν μπορώ να πω. Ένιωσα όμως, πως υπήρχε αυτό το κλίμα της έντασης, ήταν εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι νευρικός, πολλές φορές γινόταν και απότομος, ειδικά με τους μικρότερους. Ήταν πολύ έντονος, παραπάνω απ’ ό,τι θα έπρεπε», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως ανέφερε αργότερα, ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν ήταν πάντα τόσο απότομος και νευρικός.

«Πολύ αργότερα, πριν ξεκινήσουν τα σκάνδαλα, ήταν πολύ πιο ήρεμος ο Πέτρος», είπε.

Τέλος, όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, η ηθοποιός είπε πως εδώ και τρία χρόνια είναι παντρεμένη και ζει τον απόλυτο έρωτα. «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας», τόνισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share