Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Κάγκελο» η Φαίη Σκορδά: «Σου είχα φερθεί πολύ άσχημα...»

Απρόσμενη εξέλιξη

29 Σεπτεμβρίου 2022 16:09
«Κάγκελο» η Φαίη Σκορδά: «Σου είχα φερθεί πολύ άσχημα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Αποστολάκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό μας και κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με την Φαίη Σκορδά της ζήτησε συγγνώμη για κάτι που της είχε κάνει παλαιότερα στον αέρα. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε ο ηθοποιός για τη σχέση του με τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αποστολάκης είπε στην Φαίη Σκορδά:

«Σου χρωστάω μια συγγνώμη γιατί είχα έρθει σε μια εκπομπή και σου είχα φερθεί άσχημα. Δεν σου είχα φερθεί ωραία. Σου είχα φερθεί πολύ άσχημα. Και εγώ θα το είχα ξεχάσει αλλά με αυτή την ψυχολογία και με αυτή τη ζωή που κάνω το θυμάμαι. Η συνείδηση καθαρίζει και φέρνει όλα τα πράγματα που έχεις κάνει σαν λάθη και πρέπει να ζητάς συγχώρεση. Για αυτό σου ζητάω συγγνώμη, γιατί κάτι έκανα σε μία εκπομπή που δεν ήταν σωστό.

Σε είχα ρωτήσει αν είσαι έγκυος. Ήσουν και δεν το είχες πει. Τι να πω, η παύση είναι προς απάντηση των τηλεθεατών. Είσαι ένας πάρα πολύ ωραίος άνθρωπος και έχεις πολύ καλή αύρα, καλή ενέργεια και κοίτα να μη τη χάσεις», είπε ο Κώστας Αποστολάκης.

Ευτύχης Μπλέτσας: Η άγνωστη σχέση με τη Φαίη Σκορδά και το βίντεο που θέλουν να ξεχάσουν

Στο αχνές σύμπαν του Youtube μπορεί κανείς να βρει σπάνια «μαργαριτάρια»! Έτσι και αυτό με την «οικοδέσποινα» στην εκπομπή της τότε το 2005 στο Μακεδονία TV, Φαίη Σκορδά, να υποδέχεται τον Ευτύχη Μπλέτσα που τραγούδησε το μετέπειτα σουξέ του «Που είσαι», που συνόδευσε στις εκπομπές μαγειρικής-ταξιδιού.

Ειδικότερα, οι Φαίη Σκορδά και Ευτύχης Μπλέτσας είναι αγνώριστοι, φυσικά 17 χρόνια πριν. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο Ευτύχης Μπλέτσας για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share