Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αμόκ για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: «Με πλήρωνε κανονικά όταν έμεινα...»

Το πρόβλημα υγείας και η κίνηση ανθρωπιάς που αποκάλυψε η Χριστιάνα Καρνέζη

29 Σεπτεμβρίου 2022 14:46
Αμόκ για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: «Με πλήρωνε κανονικά όταν έμεινα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χριστιάνα Καρνέζη μίλησε πριν μέρες στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και αποκάλυψε την κίνηση ανθρωπιάς του Μάρκου Σεφερλή αλλά και της Έλενας Τσαβαλιά που της στάθηκαν στο πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η ηθοποιός Χριστιάνα Καρνέζη και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο την κράτησε εκτός της θεατρικής παράστασης που συμμετείχε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μια μέρα πριν την πρεμιέρα.

Μάλιστα, η Χριστιάνα Καρνέζη τόνισε πόσο της στάθηκε τόσο ο Μάρκος Σεφερλής όσο και η Έλενα Τσαβαλιά. «Μία μέρα πριν από την πρεμιέρα στο Δελφινάριο, αντιμετώπιζα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και έγινε αντικατάσταση του ρόλου μου από την Έλενα Τσαβαλιά. Και ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ήταν δίπλα μου και ως εργοδότες μου αλλά και ως φίλοι. Με πλήρωναν κανονικά, μου τηλεφωνούσαν συνεχώς να δουν αν είμαι καλά», ανέφερε η ηθοποιός.

Τι δήλωσε για τον Γιάννη Καπετάνιο

Όσον αφορά τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και την ανάμειξη του Γιάννη Καπετάνιου ανέφερε: «Ο κ. Καπετάνιος είναι ήρεμος άνθρωπος, δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Είναι δίκαιος και ντόμπρος άνθρωπος».

7 χρόνια "φαγούρα": Γιατί "σκοτώθηκαν" Μάρκος Σεφερλής και Ελένη Μενεγάκη; Ο άγριος καυγάς και τα άγνωστα περιστατικά πίσω από τις κάμερες

Τόσο ο Μάρκος Σεφερλής, όσο και η Ελένη Μενεγάκη αν και προέρχονται από διαφορετικούς χώρους είναι από τα άτομα της ελληνικής showbiz, που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, τη στιγμή που αναμένει το επόμενο τηλεοπτικό του «βήμα», αναφέρθηκε σε όλους όσους θέλησαν να τον «βομβαρδίσουν» με αφορμή την κωμική σειρά Super Mammy.

Τα άγνωστα περιστατικά με τον Μάρκο Σεφερλή και την Ελένη Μενεγάκη

Ωστόσο, τα δύο πρόσωπα φαίνεται πως στο παρελθόν δεν είχαν επαφές, λόγω παρεξηγήσεων που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους. Συγκεκριμένα οι σχέσεις των δύο προσώπων ψυχράνθηκαν, όταν ο Μάρκος Σεφερλής δεν αποδέχτηκε πρόσκληση στην εκπομπή της παρουσιάστριας, για να πάει σε άλλη ανταγωνιστική εκπομπή.

Ωστόσο μετά από επτά χρόνια η παρεξήγηση μεταξύ τους φαίνεται πως λύθηκε. Οι δυο τους μάλιστα πριν από δύο χρόνια έκαναν ένα κοινό τηλεοπτικό happening στο κέντρο της Αθήνας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share