Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατράπηκαν όλα για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη: Αυτός είπε πρώτος το «σ' αγαπώ» στη σχέση τους!

Εντυπωσίασαν τους θαυμαστές τους με τις απαντήσεις που έδωσαν για τον έρωτά τους

29 Σεπτεμβρίου 2022 14:17
Ανατράπηκαν όλα για Σάκη Ρουβά και Κάτια Ζυγούλη: Αυτός είπε πρώτος το «σ' αγαπώ» στη σχέση τους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ό,τι θέλαμε να μάθουμε για την σχέση του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη υπάρχει τώρα σε ένα βίντεο!

Ο σούπερ σταρ και η πανέμορφη γυναίκα του δέχτηκαν την πρόκληση των 14 ερωτήσεων για ζευγάρια και εντυπωσίασαν τους θαυμαστές τους. Το ζευγάρι απάντησε κυριολεκτικά σε όλα σε απολαυστικό βίντεο και έκανε αποκαλύψεις για τον κοινό τους βίο.

Στο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Σάκη Ρουβά στο Tik Tok μάθαμε ποιος υποχωρεί πρώτος σε έναν καβγά, ποιος είπε πρώτος σ’ αγαπώ από τους δύο, ποιος καθυστερεί περισσότερο να ετοιμαστεί το πρωί, ποιος κάνει σαν μωρό όταν αρρωσταίνει και ποιος θέλει περισσότερη προσοχή…

Χαλαρή η Κάτια Ζυγούλη: «Χαίρομαι που τον Σάκη Ρουβά τον θέλουν όλες»

Η Κάτια Ζυγούλη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, είχε βρεθεί πριν αρκετό καιρό στο πλατό του Πρω1νού και μαζί με τη Φαίη Σκορδά είχαν μιλήσει για τη ζωή της κοντά στον Σάκη Ρουβά και την καραντίνα. Παράλληλα δείτε για ποιο λόγο απειλούσαν τον τραγουδιστή.

Κύριο θέμα της κουβέντας τους, η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει η Κάτια Ζυγούλη στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και οι ισορροπία που πρέπει να κρατηθεί στο σπίτι με τέσσερα παιδιά.

«Όταν έχεις ένα μωρό είναι σαν να σου δίνουν ένα αυτοκίνητο και δεν ξέρεις να οδηγείς. Το τέταρτο παιδί πάει μόνο στον αυτόματο. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του, από πολύ μικρός. Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά σιγά σιγά ισορροπείς. Οι μαμάδες έχουμε κεραίες, καταλαβαίνεις πού πρέπει να δώσεις και πόσο.

Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι, παρόλα δεν νιώθεις απόλυτα ολοκληρωμένη, θέλεις και το δικό σου δημιουργικό κομμάτι γι’ αυτό και ξεκίνησα το κανάλι μου στο Youtube και μετά ήρθε η εκπομπή στην ΕΡΤ. Μετά τη δουλειά έχω τόση πολλή ενέργεια και χαρά να γυρίσω να δώσω στα παιδιά που δεν την έχω αν είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα» ανέφερε αρχικά η Κάτια Ζυγούλη.

Στην συνέχεια μάλιστα, αναφέρθηκε και στις αλλαγές που έχει φέρει η κατάσταση του lockdown στο σπίτι τους, αλλά και το πόσο έχουν καταφέρει να εκμεταλλευτούν τις στιγμές που είναι όλοι μαζί ως οικογένεια πιο δημιουργικά.

«Η τηλεκπαίδευση στη μεγάλη μου κόρη λειτούργησε θετικά, αποφάσισε να διαβάσει για να βελτιώσει τους βαθμούς της. Πριν την κυνηγούσα. Για τα μεσαία διχάζομαι πιο πολύ. Κάποια στιγμή τα βλέπω ότι ξεφεύγουν και αρχίζουν να τρέχουν μέσα στο σπίτι και πρέπει να τα μαζέψω. Δεν θέλω να τα πιέζω. Δεν είμαι ακουστικός άνθρωπος, πρέπει να τα κάνω εικόνα, συναίσθημα.

Ένα από τα παιδιά μου είναι έτσι και αν η δασκάλα είναι ομιλητική χάνεται. Δεν κάθομαι από πάνω τους, κάνω άλλα πράγματα, κυνηγάω τον μικρό. Τα καλά που μου έχει δώσει η καραντίνα είναι ότι είμαστε όλοι μαζί και έχουμε βρει τρόπο να είμαστε όλοι μαζί δημιουργικοί. Ο Σάκης έχει κάνει το σαλόνι ατελιέ, έχει βάλει μουσικά όργανα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share